Dagaanbiedingen



Op een schitterende, waterrijke locatie in het hart van Nederland vind je dit heerlijke vakantiehuis. De ligging is direct aan het water en de woning heeft een ruim en volledig omheind terras met aanlegsteiger. Het terras is bereikbaar via de grote, openslaande deuren in de woonkamer. Buiten vind je een loungeset en kwalitatief tuinmeubilair om samen te ontspannen en te genieten van een lekkere maaltijd. Het is toegestaan om hier te barbecueën. En als het te warm wordt zet je gewoon de parasol of het zonnescherm open. Geniet zeker ook van alle bootjes die voorbij komen varen. De omheining bestaat uit een houten hek van ca. 80 cm hoog en begroeiing tot ca. 200 cm hoog. De tuin kan geheel afgesloten worden dus fijn als je met kinderen komt.
Binnen in de watervilla is het zeker goed toeven. Er is een gezellige woonkamer met zit- en eetgedeelte, en een open keuken. De begane grond is voorzien van vloerverwarming. Twee van de drie slaapkamers bevinden zich op de verdieping. De derde slaapkamer bevindt zich in het boothuis op slechts enkele meters van de hoofdwoning. Leuk als je vrienden meeneemt, opa en oma, of juist de kinderen die het spannend vinden om een beetje apart te slapen.
Het water staat in directe verbinding met de Loosdrechtse Plassen. Neem dus vooral je eigen boot mee of huur een sloep bij de receptie om de waterrijke omgeving te verkennen. Wil je actiever bezig zijn? Je kunt er ook kanoën, suppen, windsurfen en zeilen. Je vindt verder tal van aanlegplaatsen in de omgeving waar je kunt genieten van een kop koffie, lunch of diner op een terras met zicht op het water. In de omgeving vind je ook vele leuke dorpjes, buitenhuizen en kastelen. In het gezellige dorp Breukelen vind je leuke cafés, restaurants en winkels. Ook Loenen aan de Vecht is erg leuk. Liefhebbers van de grote steden? Utrecht en Amsterdam liggen om de hoek.
Natuurlijk kun je je eigen boot meenemen en bij je watervilla neerleggen (wel even vooraf de boothelling reserveren, tegen betaling). Bij de receptie kun je bovendien terecht voor fiets- en boothuur, watersportartikelen en natuurlijk voor alle local tips over de omgeving. De auto parkeer je op het centrale terrein op ca. 100 meter van je accommodatie.
En mocht het hier gevroren hebben, dan heb je de ultieme omgeving voor lange schaatstochten op natuurijs. In dat geval stap je vanaf je chalet zo het ijs op, hoe prachtig is dat!
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(kabel, flatscreen, digital, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, zithoek), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), toilet(wastafel), wasruimte(wasdroger, wasmachine), terras(privé, omheind))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm)), slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc))
Gastenverblijf Begane grond: (slaapkamer(buitenom bereikbaar, op hetzelfde terrein)(2x 1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm)))
aanlegsteiger, campingbedje(excl. beddengoed), verwarming(CV, vloerverwarming), tuinmeubilair, parking(1 parkeerplaats), parasol, kinderstoel, Zonnescherm Handdoeken: Aanwezig Verwarming/Energie: EUR 15/nacht, Borgsom: EUR 150 terug 14 dagen na vertrek , Eindschoonmaak: EUR 72, Beddengoed: EUR 12 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,65/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 308,10
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Zwaan 24-6
Breukelen
Meer informatie / boeken