In deze prachtige hoeve in het Limburgse Peer kan je heerlijk vertoeven. Het vakantiehuis is zeer landelijk gelegen in het buitengebied van Peer. Vanuit het huis heb je uitzicht op een weide met koeien en andere dieren. Het vakantiehuis ligt aan de doorgaande weg vanuit Peer naar Linde waardoor je snel op weg bent voor het maken van leuke tripjes in de buurt.
Pik eens een terrasje in gezellige stad Genk of ga shoppen in Hasselt. Ook het Nederlandse Maastricht is makkelijk te bereiken en meer dan de moeite waard om te bezoeken. Ben je met kinderen op pad? Dan is het leuk om een bezoek te brengen aan Plopsa Indoor in Hasselt of Center parcs Erperheide.
Als je zelf een paard hebt, mag deze mee en je kunt gebruik maken van de stalling met hooi en stro. In de omgeving kun je prachtige tochten te paard maken. Door heel Vlaanderen ligt een fietsroutenetwerk wat zeer geschikt is voor het maken van mooie tochten om zo het mooie Limburgse landschap te ontdekken. Voor het maken van wandeltochten is het huis ideaal gelegen!
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Parkeerplaatsen 4
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (woonkeuken(eettafel, kachel(Pellet), broodrooster, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, koel-/vriescombinatie), 2x vide slaapkamer(2-pers. bed), vide slaapkamer(2-pers. bed, 2-pers. slaapbank), 3x badkamer(douche, wastafel, wc), kinderbed, 2x kinderstoel)
Op de 1e etage: (zitkamer(TV(digital)))
paardenstalling, verwarming, terras, tuin(omheind, 120 cm hoog), tuinmeubilair, BBQ, parking, trampoline, parasol, zandbak, glijbaan, Schommel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 140, Huisdieren: Max. 4; EUR 10/dier/verblijf, Beddengoed: EUR 100/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,25/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 262,50
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

t Peerdje
Peer
Meer informatie / boeken