Dagaanbiedingen



Mooi gerestaureerd landhuis op de grens Dordogne en de Corrèze, dus een van de mooiste streken van zuidwest Frankrijk. Het huis ligt aan de rand van een kleine hameau en kijkt uit over de golvende heuvels met in de avond de lichtjes van het Chateau Hautefort.
Er is een fijn privézwembad met een ruim terras er omheen en de nodige ligstoelen om vooral van het zonnetje te kunnen genieten. Direct aan het huis is een zeer groot overdekt terras waarna u zo de woonkamer binnenstapt. Er is een grote open keuken en een flinke eethoek. Op deze begane grond is ook een badkamer en een slaapkamer. De overige 3 slaapkamers plus nog een badkamer bevinden zich op de eerste etage. Achter het huis begint het bos waar u heerlijk kunt wandelen.
De directe omgeving biedt voor ieder wat wils: u kunt wandelen, fietsen, kanovaren op de Dordogne, bezoek éen van de vele grotten of wellicht een kasteel? Marktjes zijn er in overvloed en neem een wijntje op een terras en ga mensen kijken. Voor de fervente shoppers zijn er de steden Perigueux, Brive en Limoges.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(zithoek), open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(bad met douche, wastafel), berging(wasmachine), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(stapelbed, wastafel), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers.king size bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
verwarming(elektrisch), terras(overdekt), tuinmeubilair, BBQ, zwembad(privé, 10 x 5 m., geopend van Jun t/m Sep), kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.591,04
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Maison Grange Imperiale
Salagnac
Meer informatie / boeken