Dagaanbiedingen



Het luxueuze vakantiehuis Sonnenwinkel ligt op de Kolsassberg op ca. 900 m boven de zeespiegel, net boven het Inntal. Het vrijstaande vakantiehuis bestaat uit een appartement van 170 m2 met alle comfort op 2 verdiepingen voor maximaal 10 personen, en een klein gastenverblijf, ideaal voor 2 personen (AT.6115.02). In de winter kan het hele huis met 218 vierkante meter op 3 verdiepingen voor 12 personen geboekt worden onder AT.6115.03, in dat geval beschik je alleen over het huis en heb je veel privacy. Vanaf het ruime terras heb je een prachtig uitzicht over de hele Inn vallei.
Als de sneeuwcondities goed zijn, is de Hoferlift niet ver van het vakantiehuis geopend, ideaal voor gezinnen met kinderen als beginnerslift. De sneeuwkanonnen zijn in bedrijf van begin december tot eind maart. Voor kinderen van 4 – 12 jaar wordt een gratis kinderskicursus aangeboden. Voor professionele skiërs liggen het Zillertal met zijn vele skigebieden en het Achental als wandel- en mountainbikeparadijs bij wijze van spreken voor de deur en zijn met de auto in 30 minuten te bereiken.
Met de Zomer-Silbercard geniet je van vele voordelen en belevenissen in de Zilverregio Karwendel. Hiertoe behoren meer dan 30 attracties, zoals bezienswaardigheden, musea, natuurbelevenissen en recreatievoorzieningen, waarvan je gratis of tegen gereduceerde prijzen gebruik kunt maken. Een e-bike verhuur is beschikbaar in het dorp binnen 1 km vanaf het huis.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), kachel(hout, oven), zithoek, stereo-installatie), eetkamer(eettafel, zithoek), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, 2x koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, koel-/vriescombinatie), toilet(wastafel))
Tussenetage: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), zithoek), woonkeuken(eettafel, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (gang, slaapkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet)), slaapkamer(2-pers. bed, stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed, stapelbed), badkamer(bad met douche, douche, wastafel, wc, haardroger))
balkon, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, ligstoelen, tafeltennistafel, kinderbed, kinderstoel, zonneluifel, Zonnescherm Hout: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 180, Toeristenbelasting: EUR 1,30/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 695,38
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Sonnenwinkel III
Kolsassberg
Meer informatie / boeken