Dagaanbiedingen



Dit authentiek en typisch franse “en pierre”huis, bevindt zich niet ver van het plaatsje Besse en Cazals. Het ligt zeer landelijk en biedt uitzicht over de weides en ligt aan de rand van het bos.
Het is eenvoudig, doch zeer netjes ingericht, en biedt alle comfort voor een perfecte vakantie. Het heeft een groot zwembad met zonneterras en voldoende ligstoelen.
Vanaf het grote overdekte terras kijkt u uit over het omheinde zwembad en de grote omheinde tuin. Ideaal voor ouders met kleine kinderen of huisdieren.
Het is een huis met zeer dikke muren, dus heerlijk koel in de zomer. Er is een grote open keuken met eettafel, een knusse zithoek en 3 ruime slaapkamers met een grote badkamer.
De Franse eigenaar woont een stukje verderop, is zeer vriendelijk en respecteert uw privacy, maar is er om te helpen met al uw vragen. Zijn zoon bestiert een fameus restaurant in Cazals en u kunt daar heerlijk eten!
Er is daar ook een groot meer om te zwemmen en te waterfietsen.
Bezoek de chateau's van Biron en Bonaguil, de donderdagmarkt van Monpazier, en ga heerlijk kanoen op de Dordogne Bij Cénac.
De Marché Gourmant van Saint Pompon is er elke vrijdag avond (in het seizoen), en daar kunt u aan lange tafels genieten van alles wat de streek bekend maakt: wijn, champignons, eend en heerlijk kazen!
U zult tijd tekort komen…
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (keuken(fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, open haard, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), wc)
wasmachine, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, 6 x 4 m., geopend van Mei t/m Sep), kinderbed, kinderstoel Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Huisdieren: Max. 2; EUR 2,50/dier/nacht, Beddengoed: EUR 7,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 644,36
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Gite Les Vitarelles
Besse
Meer informatie / boeken