Dagaanbiedingen



Op en top vakantiehuis voor kinderen. Er is een omheind privé-zwembad, een grastuin met speeltoestellen, een tafeltennistafel en je bent hier op loopafstand van het dorpje Salernes. Bij het dorpje is zelfs een speelrivier met watervallen! Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer. Er is 1 badkamer in het huis en een extra douche en toilet bij het terras achter het huis.
Het vakantiehuis ligt in een mooie groene omgeving op een heuvel met enkele huizen rondom. Bij het vakantiehuis zijn heel veel zitjes voor elk moment van de dag. Vanaf bijna elk terras heb je zicht op het omheinde zwembad, wel zo makkelijk om de kids in de gaten te houden!
Op woensdag en zondag ga je vanuit je vakantiehuis lopend naar de lokale markt en haal je de lekkerste Provençaalse ingrediënten voor de BBQ. Het vakantiehuis ligt perfect want binnen een uurtje ben je bij de mooiste stranden van Sainte-Maxime en Saint-Tropez en binnen een half uurtje ben je bij de Gorges de Verdon. Daar kun je heerlijk een dagje kanoën/raften of waterfietsen bij het schitterende zwemmeer Lac de Sainte Croix.
Indeling:
Begane grond: (keuken(fornuis, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, open haard, zithoek, airconditioning), slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer(2-pers.king size bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel), serre/veranda(zithoek), wc)
wasruimte(wc, wasmachine), douche(buitenom bereikbaar), tuin, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(privé, omheind, 8 x 4 m., geopend van Apr t/m Okt), jeu de boules baan, glijbaan, tafeltennistafel, kinderbed, 2x kinderstoel, lounge set, speelgoed, Schommel Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Handdoeken: EUR 5 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.168,89
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

La Louzie
Salernes
Meer informatie / boeken