Dagaanbiedingen



Deze huiselijk, sfeervol ingerichte villa met privé zwembad in de buurt van de Luberon heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Het huis bevindt zich in het meest populaire deel van de Provence tussen de Vaucluse en de Alpes de Haute-Provence. Het ligt in de buurt van het pittoreske bergdorp Saignon, midden in de natuur, op slechts 5 km van Apt, de hoofdstad van de gekonfijte vruchten.
De villa ligt verscholen tussen het groen op een groot privé domein van ca. 5000 m2 vanwaar je een schitterend uitzicht hebt op het gebergte de Luberon. Naast de villa ligt het omheinde privé-zwembad (10,5 x 5,5 m) met een groot zonneterras waar voldoende ligstoelen en parasols klaarstaan om te relaxen. Tussen het relaxen en het zwemmen kan er een partijtje jeu-de-boule gespeeld worden.
Vóór het huis zijn 2 overdekte terrassen met een lange eettafel, waar je met een vers gemaakt ontbijt de dag kunt starten.
Binnen tref je een gezellige woonkamer vanwaar je uit je luie stoel kunt genieten van een adembenemend uitzicht over het landschap. Er is een aparte eetkamer met compleet ingerichte open keuken grenzend aan een van de overdekte terrassen.
Wil je tijdens je vakantie de omgeving verkennen? Er zijn volop activiteiten voor alle leeftijden in de omgeving.
Prachtige wandel en fietsroutes, het Colorado Adventure Park op 7 km, voor golfliefhebbers is er een 18 holes baan op 24 km, een bezoek aan het dorp Manosque op 38 km, of een bezoek aan het antiekstadje Isle sur la Sorgue waar tevens mooie kano parcours zijn. Mis de Provençaalse markten van Saignon, Bonnieux, Lacoste, Lourmarin en Cadenet niet!. En voor diegenen die van het echte avontuur houden : een tweezits paraglidingvlucht in Banon.
Geniet van deze mooie Provençaalse omgeving in je eigen Villa for You !
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), woonkamer(TV(flatscreen, satelliet, internationale zender(s)), open haard, zithoek(8 personen), stereo-installatie), eetkamer(eettafel(8 personen)), open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Citruspers, Staafmixer), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), ligbad, douche, wastafel, wc, bidet), wasruimte(koel-/vriescombinatie, wasdroger, wc, wasmachine, strijkplank, strijkijzer))
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc), badkamer(bad met douche, wastafel, wc))
2x terras(privé, overdekt), tuin(privé, verlicht, 6000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, parking, parasol, zwembad(privé, buiten, omheind, 10 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep), jeu de boules baan, lounge set, plancha grill Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig Verwarming/Energie: EUR 14,25/nacht, Eindschoonmaak: EUR 100, Huisdieren: Max. 1; EUR 15/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,87/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.346,91
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Villa Bellegarde
Saignon
Meer informatie / boeken