Dagaanbiedingen



Prachtig gelegen luxe villa met een groot zwembad (afgedekt met zonnecollectoren, dus het blijft lang warm!), een poolhouse met douche en toilet, zelfs een kleine keuken en een riante zithoek. Hier zult u lange avonden van kunnen genieten! De tuin is glooiend en biedt een schitterend uitzicht over de vallei.
Aan de achterzijde van het huis is een riant terras met een grote eettafel, en loopt u zo de keuken binnen. Deze is goed geoutilleerd, en het zal u aan niets ontbreken. Het huis is modern ingericht en heeft veel lichtinval.
Er is een grote woon-eetkamer met tuindeuren naar het terras, en op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 met badkamer en suite en vervolgens een extra badkamer voor de andere kamers.
Het is duidelijk dat de eigenaar trots is op zijn verblijf en dat toont zich in het onderhoud en de totale entourage.
De streek is weids en biedt voor iedereen wat: de cultuurliefhebbers kunnen de kastelen van Biron en Bonaguil bezoeken , wat zeker ook leuk is met kinderen, maar die kunnen ook terecht in het Parc en Ciel in Biron of Walibi in de omgeving van Agen.
Bezoek de kleine marktjes, de antiek en rommelmarkten, ga zitten op een terras met een mooi glas wijn en ga vooral heel veel genieten!
Een pareltje van Villa For You!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast na 22:00 uur in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(inductie), koffiezetapparaat(filtermaling, pads), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), woon/eetkamer(TV(smart TV), eettafel, zithoek, Blu-ray speler), berging(koel-/vriescombinatie, wasmachine), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm), ligbad, wastafel, wc), badkamer(bad met douche, douche, wastafel, wastafel), wc)
Poolhouse: (keuken, douche, wc, terras, tuinmeubilair, ligstoelen, parasol)
terras(50 m2), tuin, BBQ, parking, zwembad(privé, verwarmbaar, roldek, 12 x 5 m., geopend van Mei t/m Sep), kinderbed, kinderbed, kinderstoel, kinderstoel Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 120, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 0,50/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.103,28
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Villa de Montaigu
Montaigu de Quercy
Meer informatie / boeken