Dagaanbiedingen



Net buiten het historische dorp Saint Maurin, loopt een doodlopende weg naar een beschut domein wat is ontstaan in de 13 de eeuw. Het geheel omvat 3 Ha met een mooi onderhouden parktuin. Er zijn 3 delen; het hoofdhuis van de zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar, en een stukje verderop een 18 de eeuws gebouw wat volledig gerenoveerd is naar hedendaags, hoogstaand niveau. Het bestaat uit 2 geschakelde gites met elk een eigen ingang en volledige privacy.
Elk huis is ideaal voor een familie en biedt voldoende privacy ten opzichte van het geschakelde tweede huis. Tevens erg geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Alles is er op ingesteld dat iedereen een perfecte vakantie kan vieren, en de gastheer zorgt voor hulp indien nodig. Het geheel doet uiterst huiselijk en zeer vriendelijk aan. Elk huis heeft een open woon/eetkeuken, 2 slaapkamers waarvan 1 met badkamer en suite, en de ander met een wastafel. Er is een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine en droger en elk huis beschikt over een heerlijk beschutte patio waar het goed toeven is.
De tuin rondom is voor iedereen toegankelijk, maar er is ook een heel groot privé zwembad met luxe stoelen rondom, en een BBQ plek met zitjes.
Het vakantiehuis ligt in een mooie omgeving, ideaal om te wandelen en te fietsen. Er zijn fraaie dorpjes en middeleeuwse steden om lekker te slenteren en marktjes te bezoeken. Aan de rand van de gezellige Middeleeuwse stad Agens is een heel leuk pretpark Walygator, gegarandeerd succes voor de kinderen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(internationale zender(s)), eettafel, zithoek, DVD-speler, CD-speler), slaapkamer(1-pers. vouwbed, 2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wastafel, wc), wasruimte(wasdroger, wasmachine), balkon of terras)
tuindeuren, binnenplaats, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, 12 x 6 m., geopend van Jun t/m Sep), lounge set Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 85, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.199,39
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Gite La Séoune
Saint Maurin
Meer informatie / boeken