Dagaanbiedingen



Combineer een city trip met een verblijf in een vrijstaand vakantiehuis met privé-zwembad (7 x 5 meter, diep 1.60 m) , een ideale combinatie! Het vakantiehuis is met liefde en zorg ingericht. De eigenaresse heeft haar eigen brocante winkel en dat is in en rondom het huis goed te merken! Het is één en al Franse charme !
Alle vertrekken zijn op de begane grond. Woonkamer, keuken, drie slaapkamers met elk een eigen badkamer en een eethoek met openslaande deuren naar het fraaie terras. De tuin is geheel omheind, er zijn twee privé parkeerplaatsen (waarvan 1 binnen de omheining) en er is een elektronische toegangspoort.
Het vakantiehuis ligt op slechts 2 km van de beroemde Cours de Mirabeau, een prachtige laan met gezellige terrassen en de mooiste herenhuizen. In Aix kun je heerlijk shoppen en musea bezoeken. In de directe omgeving is er van alles te doen, zoals fietsen en wandelen in het natuurgebied van de Sainte-Victoire. Zwemmen in de Middellandse Zee bij Carry-Le-Rouet en Sausset-les-Pins of een balletje afslaan op de 18-holes golfbaan.
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (zitkamer(TV, zithoek, DVD-speler, stereo-installatie), woonkeuken(eettafel, waterkoker, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat(cups), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(180 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel), badkamer(douche, wastafel), wc)
carport, wasmachine, tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, ligbedden, parking(2 parkeerplaatsen), zwembad(privé, buiten, wateralarm, omheind, 7 x 5 m., geopend van Mei t/m Okt), kinderbed, plancha grill Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 150, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,65/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.031,36
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Villa AIX
Aix-en-Provence
Meer informatie / boeken