Dagaanbiedingen



Naast de sleepjeslift van het “Ski-paradies Hohentauern” is hotel Passhöhe in 2019 omgetoverd tot een kleinschalig appartementen gebouw. Alleen het restaurant op de begane grond herinnerd nog aan het Hotel. Op de verdiepingen zijn een 6-tal appartementen ingericht.
Alles bij de hand; ski-inn, ski-out. Centraal gelegen ten opzichte van de dagelijkse boodschappen en ook in de zomer een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes in de prachtige omgeving.
Het appartement is perfect ingericht met de moderne keuken, voorzien van alle wenselijke apparatuur. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer en het zonnige balkon is groter dan standaard en geeft je uitzicht direct op de piste.
In de winter veranderd Steiermark tot “het witte hart” van Oostenrijk met mooie skigebieden in de omgeving, en zelfs het skigebied Hohe Tauern voor de deur en de langlauf loipe op enkele minuten.
De omgeving heeft alle seizoenen ook veel te bieden met ook in de zomer veel bergmeren, thermen in het prachtige bergmassiv Hohe Tauern dat veel uitdaging geeft voor wandelaars en moutain-bikers.
Indeling:
Begane grond: (hal(gedeeld met andere gasten), skiberging(gedeeld met andere gasten))
Op de 1e etage: (woonkamer(TV(flatscreen)), open keuken(kookplaat, broodrooster, koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), 2x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc), toilet, balkon)
tuinmeubilair, parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 90, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 3,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 265,47
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Zum Arber
Hohentauern
Meer informatie / boeken