Dagaanbiedingen



Welkom in Ferienhaus Krall, direct aan de skiweide in Hopfgarten im Brixental!
Terwijl je 's ochtends van je koffie geniet, kan je vanaf het balkon de kinderen zien skiën en vertrekken de eerste gondels van de Salvenabahn van het bergstation, de skiwereld ligt als het ware voor de deur.
Top 2 bevindt zich op de tweede verdieping van het huis en is ingericht voor maximaal 6 personen. Er zijn twee slaapkamers, beide met een tweepersoonsbed en toegang tot het balkon, en een grote woon/eetkamer met open keuken en een badkamer met douche.
De Salvenabahn en de dalafdaling liggen op slechts 250 meter afstand van het pand (3-4 minuten lopen) en je kan nog een paar meter goedmaken via de skiweide. Ook in de zomer zijn er talrijke activiteiten direct voor het huis. Naar het recreatiepark “Salvenaland” is het slechts 15 minuten te voet en er zijn goede treinverbindingen naar het huis.
Op verzoek kan ook een extra logeerbed worden geplaatst.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 1
Indeling:
Op de 2e etage: (open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, balkon), badkamer(douche, wastafel, wc))
skiberging, parking, kinderbed, kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Toeristenbelasting: EUR 1,25/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 467,76
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Ferienhaus Krall Top 2
Hopfgarten im Brixental
Meer informatie / boeken