Dagaanbiedingen



In het hart van het mooie Belgisch Limburg, ligt deze schitterende vakantiewoning.
De woning is erg modern en comfortabel ingericht en werkelijk voorzien van alle gemakken.
Het zal je tijdens je verblijf hier aan niets ontbreken.
Terwijl je een heerlijk gerecht voor het gezelschap staat te bereiden, kun je tegelijkertijd gezellig samen een drankje doen aan het bargedeelte.
En tijdens een zwoele zomeravond een hapje en drankje nuttigen op het prachtige terras met uitzicht op het fantastische prive zwembad van 9 x 4 en de gigantische tuin. Je waant je hier in Zuid-Europa.
Het zwembad is in aanbouw en zal eind Juni 2022 klaar zijn.
In de grote tuin kunnen de kids of de volwassenen heerlijk een potje voetballen. De voorzijde van het huis ligt aan een wat drukkere weg, maar aan de achterzijde van de woning waan je je midden in de natuur.
Tongeren heeft een heel leuk centrum met de Grote Markt, Het Begijnhof, de Romeinse Relicten, indrukwekkende Middeleeuwse wallen en Onze-Lieve Vrouwebasiliek. In de omgeving van Tongeren kun je prachtige wandel en fiets tochten maken.
In het voorjaar zijn de schitterende bloesems aan de bomen een lust voor het oog. Er worden dan veel tochten georganiseerd. Dit is een grote aanrader om aan deel te nemen.
Kom je met kinderen dan zijn er in de omgeving genoeg speeltuinen en leuke zwembaden, of leuke wandelingen die je kunt doen.
Kortom een heerlijke plek om de omgeving te ontdekken , maar ook om lekker in het huis te blijven en te relaxen voor jong en oud.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 18 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), woonkamer(TV(digital)), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, inductie), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, combimagnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, 2x wastafel, wc), berging(vriezer))
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(bad met douche, 2x wastafel, wc))
terras, tuin, tuinmeubilair, zwembad(privé, buiten, verwarmd, 9 x 4 m., geopend van Jul t/m Aug), kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 100, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 510,00
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Maison Oscar
Tongeren
Meer informatie / boeken