Dagaanbiedingen



Dit is de enige huisboot met dakterras op deze locatie in Uitgeest. Vanaf het terras heb je een prachtig en vrij uitzicht over het Uitgeestermeer. Tijdens het vaarseizoen is het een en al bedrijvigheid, zowel in de haven als op het meer. Surfers, zeilers, suppers en kanoërs varen af en aan. Je kunt bij de receptie een sloep huren en de omgeving verkennen. Maak bijvoorbeeld eens een dagtochtje naar de Zaanse Schans. Onderweg zijn leuke aanlegplekken voor een ijsje of lunch.
De huisboot heeft 2 knusse slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een gezellige woonkamer met open keuken. In de keuken vind je o.a. een Nespresso apparaat voor de lekkerste koffie. Alles is voorhanden om een lekkere maaltijd te koken. Heb je geen zin in de afwas? Op loopafstand vind je in de haven en in het centrum van Uitgeest diverse gezellige restaurantjes.
De huisboot is in 2021 opgeleverd en laat je volop meebeleven wat er in en rond de jachthaven en op het Uitgeestermeer gebeurt. Naast het dakterras met houten bankstel vind je ook nog een achterdek met tafel en stoelen. Een mooie plek om de dag te beginnen met een heerlijk ontbijt. Houd rekening met een beperkt WIFI signaal in deze huisboot.
In de omgeving is veel te beleven. Het park bevindt zich dichtbij zee/strand, leuke stadjes zoals Volendam en Monnickendam aan het Markermeer en de grote steden Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Het park is via de snelweg makkelijk bereikbaar en ook Schiphol is dichtbij. In de haven zijn een bistro en brasserie aanwezig, zo ook een fiets- en bootverhuur. Vanuit hier fiets en vaar je zo naar leuke plekjes aan het Uitgeestermeer of iets verder weg, zoals het Noord-Hollands Duinreservaat.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(flatscreen, digital, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, zithoek), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, inductie), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed(dekbed, synthetisch, 90 x 200 cm), 1-pers. onderschuifbed(dekbed, synthetisch, 90 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(2 x 1 persoons dekbed, synthetisch, 180 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc), terras)
Op de 1e etage: (terras)
tuinmeubilair Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 95, Huisdieren: Max. 2; EUR 5/dier/nacht, Beddengoed: EUR 17,50 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 285,25
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Tiny Houseboat De Woudaap - I
Uitgeest
Meer informatie / boeken