Dagaanbiedingen



Het stadje Cajarc ligt op een plateau boven de rivier de Lot en op slechts 14 km van het toeristische rotsdorp Saint-Cirq-Lapopie. Rocamadour op een kleine 40 km en de steden Figeac en Cahors elk op ruim een half uur rijden. De grotten van Pech-Merle maakt onderdeel uit van het regionaal natuurpark les Causses de Quercy, en beiden zijn indrukwekkend en absoluut een bezoek waard.
De studio bevindt zich op de begane grond van een woonhuis, waar de Belgische eigenaars zelf verblijven. Zij gunnen u alle privacy, maar zijn er voor al uw vragen. Er is een jeu des boules baan en de studio heeft een groot terras met een zeer weids uitzicht over de vallei. Het interieur is verzorgt en knus, met een goed geoutilleerde keuken, een eethoek, zithoek met slaapbank en een aparte slaapkamer en badkamer.
Er is in de omgeving meer dan voldoende te ontdekken, en u zult tijd te kort komen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (open keuken(broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
terras(privé), tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, jeu de boules baan, fietsen beschikbaar(tegen betaling), kinderbed Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 35, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 66,63
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Villa Calloras
Cajarc
Meer informatie / boeken