Dagaanbiedingen



Prachtige moderne woning midden in de bossen in het hart van de Veluwe. De woning is modern ingericht en beschikt over een heerlijke tuin midden in het groen. De woning is gelegen op een kleinschalig recreatiepark op 5 minuten wandelafstand van het centrum van Garderen.
Garderen is een leuke bestemming waar het in de zomer wemelt van de toeristen die komen genieten van de natuur, cultuur en een lekker hapje eten. In het centrum zitten meerdere leuke restaurantjes waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje.
Bij de ingang van het park kun je direct een fiets- of wandelroute oppakken van de website route. Bekend van zijn vele wandel en fiets routes. Ook de beheerders van het park hebben er zelf een paar uitgezet die je via de App van route kunt volgen. Vanaf het park start de wandeling Rondje Speulderbos en grafheuvels bij Garderen. De route is bijna 10 km.
Ben je met kleine kinderen en wil je het kabouterpad lopen, of ben je een fanatieke wandelaar en neem je een van de langere routes. Stuk voor stuk zijn ze schitterend. Er zijn ook diverse ruiterpaden en mountainbike routes voor de liefhebbers.
Meer een cultuurliefhebber? De Veluwe is een walhalla wat betreft historie. Het gebied zit vol waardevolle herinneringen die je mee nemen naar de tijd van indrukwekkende kastelen en landgoederen, prachtige Hanzesteden, het industriële erfgoed en de Tweede Wereldoorlog. Het mooie Paleis het Loo, Kroller Moller museum., of een van de vele andere musea.
Ben je met kinderen op vakantie, dan zijn Apenheul, Burgers Zoo, het Klimbos, de Spelerij of een van de vele andere leuke plekken een waar paradijs. Iedereen vermaakt zich hier. Er is zoveel te doen.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 11 uur
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (open keuken(kookplaat, koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, afwasmachine), woon/eetkamer(TV(digital)), 2x slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(2x douche(inloopdouche, Regen), wc, wasmachine))
terras(privé, overdekt), tuin(privé, omheind), tuinmeubilair, parking, Oplaadpaal voor elektrische auto’s Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Huisdieren: Max. 2; EUR 6/dier/nacht, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 218,26
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

De Vlaamse Gaai
Garderen
Meer informatie / boeken