Dagaanbiedingen



Vanuit deze centraal gelegen huisboot met airco kun je veel van de omgeving ontdekken. Je bevind je tussen Amsterdam, Alkmaar en Haarlem en bovendien aan het Uitgeestermeer en dichtbij duinen, zee & strand. De Zaanse Schans bevindt zich op fiets- en vaarafstand.
De huisboot voelt als een knus, leuk ingericht drijvend appartement. Het gemak van een vaatwasser is er wellicht niet en het WiFi signaal is niet zo sterk als thuis, verder zal het je aan weinig ontbreken. Je kunt heerlijke koffie zetten met het Nespresso-koffiezetapparaat, koken op de 2-pits inductie kookplaat, de Smart-TV in de woonkamer laat je van alle radio- en tv-kanalen genieten en de 'master' slaapkamer beschikt over 2 boxspring bedden. De andere slaapkamer heeft een stapelbed. Deze huisboot heeft airco en dat kan in de zomer natuurlijk erg prettig zijn.
In de omgeving is veel te beleven. Het park bevindt zich dichtbij zee/strand, leuke stadjes zoals Volendam en Monnickendam aan het Markermeer. In de haven zijn een bistro en brasserie aanwezig, zo ook een fiets- en bootverhuur. Vanuit hier fiets en vaar je zo naar leuke plekjes aan het Uitgeestermeer of iets verder weg, zoals bijvoorbeeld de Zaanse Schans of het Noord-Hollands Duinreservaat.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV(flatscreen, digital, Nederlandse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, zithoek, airconditioning), open keuken(cups)(kookplaat(2 kookplaten, inductie), afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), koffiezetapparaat(filtermaling), koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2x 1-pers. bed(dekbed, synthetisch, boxspring, 90 x 200 cm)), slaapkamer(stapelbed(dekbed, synthetisch)), badkamer(douche, wastafel, wc))
terras, tuinmeubilair Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 55, Huisdieren: Max. 2; EUR 5/dier/nacht, Beddengoed: EUR 17,50 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 285,25
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Tiny houseboat Parel II - airco
Uitgeest
Meer informatie / boeken