Dagaanbiedingen



In het mooie dorpje Hulshorst aan de rand van de Veluwe, is deze prachtige Oude Kampschuur gelegen. De hele bovenverdieping is voor gebruik van de gasten. Je komt binnen via de hal waar ook de badkamer is gelegen en vanuit daar kom je met een trap in het appartement. De bovenverdieping bestaat uit 2 gedeeltes die volledig tot je beschikking staan. Het is werkelijk prachtig ingericht en voorzien van alle gemakken.
Vanuit het appartement kijk je uit over een restaurant met terras met daarachter de weilanden en bossen waar je als vroege vogel de hertjes en vossen kunt spotten.
Hulshorst is een ideale locatie van waar uit je de Veluwe kunt ontdekken. op de fiets, te paard of op de mountainbike. Of heerlijk wandelen over een van de vele wandelroutes.
Hulshorst ligt ook aan het Veluwemeer wat ideaal is voor watersporters, maar ook voor natuurliefhebbers. Je kunt hier allerlei vogels spotten. Ga je met de fiets , dan kun je het pontje pakken naar Biddinghuizen om vervolgens in een totaal andere wereld te belanden. Het polderlandschap.
Wanneer je met kinderen komt, kun je hier je hart op halen. Het park heeft een speeltuintje, je kunt het kabouterpad wandelen op de Veluwe, breng een bezoek aan de Julianatoren, of ga een dagje naar Walibi Flevo of het Dolfinarium.
Cultuurliefhebbers zullen zich hier ook niet vervelen. Van Paleis het Loo tot het Kroller Moller museum, de Veluwe heeft het allemaal.
De woning is uitsluitend geschikt voor toeristische doeleinden. Andere verblijven worden niet geaccepteerd.
Opmerkingen:
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, badkamer(douche, wastafel, 2x wc))
Op de 1e etage: (2x open keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat(filtermaling), oven), 2x woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV, eettafel), 2x slaapkamer(2-pers. bed)) Eindschoonmaak: EUR 180, Beddengoed: EUR 9,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 3/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 201,27
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Oude Kampschuur
Hulshorst
Meer informatie / boeken