Dagaanbiedingen



Charmant 'en pierre' vakantiehuis met veel sfeer op een heerlijk rustige plek aan de rand van de bossen van Sauveterre la Lémance, op het kruispunt van Lot et Garonne, Dordogne en de regio Lot.
De verstilde omgeving is ideaal voor natuurliefhebbers, want de reeën lopen door de achtertuin, en de nachten zijn hier nog echt donker, met alleen het geroep van een uil. Je komt hier tot rust al genietend van het fraaie uitzicht en de sfeer van het vakantiehuis. Een gezellige landelijk inrichting, met een goed uitgeruste keuken, een ruime woon-eetkamer met een gezellige houtkachel, een badkamer en 2 slaapkamers op de begane grond. Er is een bovenverdieping, maar die wordt niet gebruikt.
Aan de achterzijde van het huis is een fijn terras met de nodige tuinmeubels.
De eigenaar woont vlakbij, maar is merendeels niet aanwezig, en gunt je alle privacy.
Bezoek het middeleeuwse kasteel van Bonaguil (5 km), Cahors met zijn oude centrum en de wijnvelden rondom. Ga kanoën op de Dordogne of op de rivier de Lot, waarbij je langs de oevers van de Lot ook heerlijk kunt fietsen. De locatie van het huis loont zich om veel toeristisch interessante activiteiten te ondernemen, maar aan het eind van de dag zit je weer op je eigen stille terras met een wijntje en is het leven erg mooi.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (keuken(broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, magnetron, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(eettafel, kachel(hout), zithoek), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (overloop)
wasdroger, wasmachine, terras, tuin, tuinmeubilair, ligbedden, BBQ, parking, parasol Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 318,48
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Maison Sauveterre-la-Lémance
Sauveterre-la-Lémance
Meer informatie / boeken