Dagaanbiedingen



De Sonnrasthütte, die iets boven de stad Lienz op de Gaimberg ligt, is een unieke berghut gebouwd in Tiroolse stijl, maar gemakkelijk bereikbaar met de auto. De hut is goed onderhouden en gezellig ingericht met alles wat je nodig hebt. Zoals je van een berghut mag verwachten, geeft de houtkachel in de keuken/woonkamer een behaaglijke warmte en verwarmt bijna het hele huis als de deuren open staan. Er is voldoende hout. Douche en WC zijn op de begane grond, twee slaapkamers op de 1e verdieping. Aan de voorkant van het huis kan je vanaf de overdekte veranda genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en de ondergaande avondzon. In de omheinde tuin kunnen de kinderen lekker spelen terwijl je een lekkere maaltijd bereidt op de barbecue. Door de centrale ligging van de hut is het slechts 3 km naar het dalstation of bergstation van de Zettersfeldbahn, in een paar minuten bereik je ook de mooie stad Lienz, die altijd een bezoek waard is. In de zomer kan je direct vanuit de hut prachtige wandeltochten beginnen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkeuken(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek, houtfornuis, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), badkamer(douche, wastafel), wc)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(190 x 180 cm), balkon), slaapkamer(1-pers. bed(90 x 190 cm), 1-pers. bed(90 x 180 cm)))
verwarming(elektrisch, hout), terras(overdekt), tuin(privé, omheind, 200 m2), BBQ(gas), parking, kinderbed, kinderstoel Hout: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 50, Huisdieren: Max. 2; EUR 5/dier/nacht, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 570,53
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Sonnrasthütte
Gaimberg
Meer informatie / boeken