Dagaanbiedingen



Aan de rand van Matrei in Oost-Tirol ligt deze mooie en comfortabel ingerichte vakantiewoning op de 2e verdieping van het huis en heeft een mooie woonkamer met een slaapbank, TV en aangrenzend een eetkeuken met zithoek en eettafel. Verder zijn er twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en douchecabine en wastafel, voor de tweede slaapkamer met 3 bedden is een aparte badkamer beschikbaar. De kamers zijn ingericht met veel hout in typisch Tiroolse stijl. Vanaf het balkon kan je genieten van een prachtig uitzicht op de bergen van Oost-Tirol. In de zomer is het uitgangspunt voor avontuurlijke wandelingen, voor skiën is het een goede 2 km naar het dalstation van het Großglockner Resort Kals-Matrei.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 2e etage: (woonkamer(TV(flatscreen, satelliet)), woonkeuken(eettafel, zithoek, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, wastafel), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(satelliet), douche, wastafel), badkamer(douche, wc), overloop, wc)
skiberging, balkon, verwarming(CV), parking, kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 60, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 472,26
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Ferienhaus Steiner
Matrei in Osttirol
Meer informatie / boeken