Dagaanbiedingen



Deze fijne huisboot met licht, fris interieur is ideaal voor een verblijf met z'n tweetjes. Je geniet op je drijvende vakantiewoning van de rustige locatie, het vrije uitzicht en de natuurlijke omgeving. En op korte afstand vind je niet alleen het strand van badplaats Nieuwpoort, je kunt er ook prima winkelen en je vindt er tal van andere voorzieningen. In de omgeving zijn uiteraard de leukste restaurants te vinden.
Actieve gasten vermaken zich hier ook prima. Je kunt er geweldig wandelen en fietsen, bijvoorbeeld in het Natuurgebied De Ijzermonding. Verder vind je om de hoek de IJzer, een recreatieplas waar veel wordt gesupt, gewindsurft en gezeild. En dan een heerlijk afsluitend drankje aan dat meer op een zomerse dag bij de Koko Loco bar, wat wil je nog meer?
De huisboot kom je binnen via het achter- of voordek. Binnen is het erg licht door de vele ramen. In de knusse woonkamer met open 'keuken' geniet je van uitzicht en rust. Je hebt 1 slaapkamer en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De woon- en slaapkamer in de huisboot worden verwarmd met infrarood panelen die een heerlijke stralingswarmte geven. De badkamer heeft een elektrische radiator. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en ook voor handdoeken & keukenlinnen is gezorgd.
Je verblijft in een kleine jachthaven die ook services aan de gasten aanbiedt waaronder sloepverhuur, kajak en sup. Als je de eigen boot meeneemt kun je als gast gratis gebruik maken van een van de twee aanwezige trailerhellingen. Voor de ligplaats betaal je wel een kleine vergoeding. In het havengebouw (waar ook een AED aanwezig is) kun je tegen betaling gebruik maken van wasmachine en -droger. Als je het leuk vindt mag je op deze locatie vissen. De benodigde visvergunning haal je in het centrum van Nieuwpoort of eenvoudig online. In de haven vind je ook Restaurant & Tearoom 'Neptunus' en elektrische laadpalen voor auto's en fietsen.
Wil je meer zien dan het dichtstbijzijnde Nieuwpoort? Niet al te ver weg vind je ook de bekende kustplaatsen als De Panne, Oostduinkerke, Blankenberge, De Haan, Oostende en Bredene, ieder met een eigen karakter. De grote steden Brugge en Gent zijn eveneens heel goed bereikbaar vanuit jouw drijvende paradijsje.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
woonkamer(TV(flatscreen, satelliet, Nederlandse zender(s), duitse zender(s), internationale zender(s)), eettafel, zithoek), open keuken(kookplaat(2 kookplaten, keramisch, elektrisch), waterkoker, koffiezetapparaat(pads), magnetron, koelkast(+ vriesvak)), slaapkamer(2-pers. bed(2 persoons dekbed, synthetisch, 180 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc), eettafel, wasdroger(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), wasmachine(gedeeld met andere gasten, tegen betaling), verwarming(elektrisch), terras(privé, 9 m2), tuinmeubilair, parking Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Verwarming/Energie: EUR 10/nacht, Eindschoonmaak: EUR 60, Beddengoed: EUR 25 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 171,07
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Woonboot Tineau
Nieuwpoort
Meer informatie / boeken