Dagaanbiedingen



U vindt een wood cube aan de Drau, nieuw gebouwd in 2022. Deze accommodatie biedt plaats aan max. vijf personen, idealiter bezet met vier personen; een slaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Een bank met geïntegreerde bedfunctie (afmeting 130 x 200 cm) is ook te vinden in de woonkamer. Verder is er een volledig uitgeruste keuken, een douche en een apart toilet.
Op het overdekte houten terras kunt u gezellig dineren of barbecueën met uw familie en vrienden.
Op slechts ongeveer tien minuten lopen van het complex kunt u aan het zwembad liggen en op warme zomerdagen gratis van de zon genieten in het zwembad van Sachsenburg.
Er zijn ook tal van sportactiviteiten, zoals een balspeelveld, een tennisbaan en een kinderspeelplaats voor onze kleintjes. Voor boekenwurmen is er een leeshoek in de gemeenschappelijke lounge. Binnenshuis kunt u meedoen aan tafeltennis en tafelvoetbal.
Eenmaal per week kunt u deelnemen aan begeleide wandelingen of fietstochten.
Voor e-bikes krijgt u ter plaatse korting op de huurprijs.
Een heerlijke plek voor zomervakantie-activiteiten voor zowel actievelingen, fijnproevers als gezinnen met kinderen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkeuken(1-pers. slaapbank(130 x 200 cm), eettafel, waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel), wc)
airconditioning, terras(overdekt, 9 m2), tuinmeubilair, BBQ(elektrisch) Eindschoonmaak: EUR 45, Huisdieren: Max. 2; EUR 15/dier/verblijf, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 225,70
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Wood Cube an der Drau
Sachsenburg
Meer informatie / boeken