Dagaanbiedingen



Welkom op de Flicklhof, een boerderij op een heerlijk afgelegen locatie tussen twee skigebieden en met een prachtig uitzicht.
Je komt het appartement binnen op de eerste verdieping van het huis, via een privé-ingang die toegankelijk is via een buitentrap.
De grote woon-/eetkamer staat in directe verbinding met de open keuken, die goed is uitgerust, zodat jij je er heerlijk op je gemak kan voelen. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers en een badkamer, die toegankelijk zijn via de brede lange gang. Het balkon is toegankelijk vanuit verschillende kamers.
De trap leidt naar de tweede verdieping van het huis, waar nog een ruime woon/eetkamer met toegang tot het balkon op je wacht.
Er zijn ook nog 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden en een badkamer.
Het skigebied Wildschönau-Niederau ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto en het skigebied Wilder-Kaiser-Brixental ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto. De omgeving heeft ook het hele jaar door veel te bieden en je kan direct vanaf het huis op de fiets of te voet gaan. De langlaufloipe loopt ook langs het huis.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De definitieve foto’s worden augustus 2022 verwacht
Parkeerplaatsen 5
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Op de 1e etage: (open keuken(waterkoker, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), slaapkamer(2-pers. bed, stapelbed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, wastafel, wasmachine), toilet, balkon)
Op de 2e etage: (woon/eetkamer(1-pers. slaapbank, TV, eettafel, tafelvoetbal), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, haardroger), toilet(wastafel), balkon)
skiberging, grill, tuin(privé, 30 m2), tuinmeubilair, 5x parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 270, Beddengoed: EUR 12,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,25/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 424,61
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Flicklhof XL
Hopfgarten im Brixental
Meer informatie / boeken