Dagaanbiedingen



Dit recent gebouwde appartement, is gelegen op een beveiligd domein en op loopafstand van de antiekstad L’Isle-sur-la-Sorgue.
Via een automatische poort, kom je op het domein en vind je je eigen parkeerplaats voor de deur. Het appartement bevindt zich op de eerste etage. Het appartement heeft een lichte en frisse uitstraling. Eenmaal binnen, vind je vanuit het halletje, links de ruime badkamer met douche, wastafelmeubel en wasmachine. Daarnaast de moderne en ruime slaapkamer met toegang tot het terras/balkon. In de woonkamer staat nog een comfortabele bedbank, een eettafel en een open keuken. Vanuit deze ruimte heb je ook weer toegang tot het terras/balkon met uitzicht op het domein en in de verte het Mont de Vaucluse gebergte. Het appartement is voorzien van ventilatoren.
Het verblijf in dit knusse appartement leent zich uitstekend om de omgeving te verkennen zowel met de fiets, als met de auto. Als je je eigen fietsen wilt meenemen, is er op het domein een beveiligde fietsenstalling aanwezig.
Op 1,5 km fietsen sta je midden in het historisch centrum van L'Isle-sur-la-Sorgue. Dit stadje wordt ook wel het Venetië van de Comtat genoemd vanwege de rivier de Sorgue die door het stadje stroomt. Je kunt hier heerlijk flaneren langs het water of neerstrijken op een van de gezellige terrassen. L'Isle-sur-la-Sorgue staat bekend om haar vele antiek- en brocantewinkels en haar gezellige antiekmarkten. Meer dan driehonderd antiquairs staan tot uw beschikking op de zondagochtend markt.
De mooie stad Avignon (20 km) met haar sfeervolle oude stadskern, imposante Palais des Papes en de beroemde Pont d’Avignon is zeker een bezoek waard. Ook een bezoek aan de bekende wijndomeinen zoals de Côtes du Rhône, Gigondas en de Châteauneuf-du-Pape mag zeker niet ontbreken.
In Fontaine-de Vaucluse (8 km) bezoek je de geheimzinnige bron van de mooie rivier de Sorgue. Om hier te komen maak je een leuke wandeling van een half uurtje. Bij deze rivier is in Fontaine-de-Vaucluse is een spannend kinderkayak-parcours (speciaal voor kinderen van 3 – 8 jaar) uitgezet. Golfliefhebbers slaan hun balletje af op de prachtige 18-holesgolfbaan bij Saumane-de-Vaucluse (8 km).
Eenmaal terug van een dagje toeren, dan wordt het tijd voor een aperitief op het overdekte terras en genieten van een prachtige zonsondergang.
'Dat is het leven als een God in L’Isle-sur-la-Sorgue'
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Op de 1e etage: (hal, woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen, digital), eettafel, zithoek, draadloos muzieksysteem, radio, CD-speler), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc, wasmachine), campingbedje, balkon, verwarming(CV), fietsenberging, parking, strijkplank, strijkijzer, haardroger, lounge set) Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 30, Toeristenbelasting: EUR 0,73/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 188,99
Bij een bezetting van 3 personen

Locatie

La petite Sorgue
L'isle-sur-la-Sorgue
Meer informatie / boeken