Dagaanbiedingen



Dit knusse vakantiehuis is gelegen op een leuk vakantiepark aan de haven van Stevensweert. Het huis heeft een heerlijke tuin met een gezellig overdekt terras, waar je tijdens de zomeravonden gezellig kunt borrelen.
Vanuit het vakantiehuis wandel je over het park zo naar de leuke haven van Stevensweert. Heerlijk om vanaf de kade de mooie boten te bekijken. Er is altijd wel wat te beleven. Er ligt een klein restaurantje net voorbij de ingang van het park. Op het park is een leuke speeltuin voor de kinderen. Er is een heerlijk strandje op het park waar je in de zomer verkoeling kunt zoeken bij het water.
Stevensweert en Ohé en Laak vormen samen het Eiland in de Maas. De Maas vormt hier meteen ook de grens met Belgie. Het is een van de mooiste dorpen van Limburg en heeft een prachtige kern.
In Stevensweert kun je een bezoek brengen aan de Hompesche Molen, de hoogste molen van Limburg. Er zijn prachtige wandel en fiets tochten die je vanuit het park kunt maken. Leuk om te bezoeken is Maaseik aan de Belgische kant, gezellige winkeltjes , restaurantjes en cafeetjes vormen hier het knusse centrum.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 17 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Deze accommodatie is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, koffiezetapparaat(pads), combimagnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(digital)), badkamer(douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(ligbad, wastafel, wc))
terras(overdekt), tuin, tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 75, Beddengoed: EUR 8 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,60/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 265,00
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Villa Christina
Stevensweert
Meer informatie / boeken