Dagaanbiedingen



Dit vakantiehuis is gelegen in de hameau van Boussac, en maakt deel uit van een voormalige natuurstenen boerderij. Dit gedeelte behoort tot de eerste recente renovatie, en betreft een mooi strak interieur, bestaande uit een gezellige eetkeuken, wasruimte, en op de bovenverdieping 2 slaapkamers en een badkamer. Voor het huis is een grote omheinde tuin op diverse terrassen met de nodige ligstoelen rondom een klein zwembad.
Er is ook een groot overdekt terras met een gezellige eettafel voor lange zomeravonden, en voor de kids is er een aansluiting Netflix en Amazon Prime.
Vlakbij bevind zich een schitterend middeleeuws kasteel: Chateau de Bonaguil. Maar ook het Chateau de Biron is de moeite waard, vlakbij het mooie stadje Monpazier met een authentieke galerij en een gezellige donderdagochtend markt. De rivier de Dordogne is op een kleine 3 kwartier rijden en in Cenac kunt u fantastisch kanoën met zicht op de grote kastelen van de Dordogne. Domme heeft een prachtig uitkijkpunt over de vallei, maar bezoek ook eens de wijngaarden van de Cahors streek en de oevers van de rivier de Lot waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.
U zult tijd tekort komen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Begane grond: (open keuken(fornuis, afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(eettafel, zithoek), wasruimte(wasdroger, wc, wasmachine))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
campingbedje, tuinmeubilair, ligbedden, parking, parasol, zwembad(privé, 3 x 3 m., geopend van Jun t/m Sep), plancha grill Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 579,26
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Maison Soturac
Soturac
Meer informatie / boeken