Dagaanbiedingen



Dit fraai ingerichte appartement bevindt zich zeer rustig en idyllisch gelegen aan de rand van Tamsweg in het milieuvriendelijke Salzburger Lungau in het hart van Oostenrijk en vlakbij de deelstaten Karinthië en Steiermark.
In dit comfortabele en sfeervol ingerichte appartement zal het u aan niets ontbreken om van een welverdiende vakantie te kunnen genieten. Het ruime appartement heeft een zeer groot overdekt balkon en de totale oppervlakte bedraagt hierdoor ca. 100 m2. Het balkon met ligging op het zonnige zuiden nodigt uit om heerlijk te genieten van de zonnige dagen. De woning beschikt over maar liefst 2 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage! In de winter betekent dit 's ochtends met een vorst- en sneeuwvrije auto naar de pistes! Het complex beschikt over een centrale lift. Tevens is er in de algemene ruimte een verwarmd ski-depot.
In de winter rijdt u in enkele minuten naar de dalstations van de skigebieden Katschberg-Aineck, Grosseck-Speiereck en Fanningberg. Binnen 20 autominuten staat u bij de liften van Obertauern, onlangs uitgeroepen tot Oostenrijks meest sneeuwrijke en sneeuwzekere gebied. De Skibushalte is ca. 5 minuten lopen.
De Lungau is een hoog plateau gelegen op meer dan 1.000 meter boven de zeegspiegel en kent zonnige en warme zomers en daarentegen zeer sneeuwzekere winters. Vele en gevarieerde uitstapmogelijkheden zijn hier altijd binnen handbereik. Tamsweg is in circa 10 minuten bereikbaar per auto vanaf de A10 zonder lastige bergpassen. Door deze ligging behoren ook uitstapjes naar Italië en Slovenië tot de mogelijkheden.
In de zomer kun je mountainbiken, e-mountainbiken, wandelen, tennissen, een fietstocht maken over de Murradwanderweg, racefietsen, motorrijden, naar verschillende zwembaden gaan of je door de lucht laten meevoeren bij het Smarty Outdoorparc. Golfers kunnen bij de Lungau Golf Club terecht; een mooie 18-holes golfbaan op slechts 8 km afstand. Golfen tussen de bergen is een bijzondere ervaring!
In de periode van 1 juni tot en met 31 oktober krijgt u gratis de Lungaucard! Met deze kaart krijgt u gratis entree of aanzienlijke kortingen bij tal van voorzieningen als bergbanen, zwembaden, kastelen, outdoor parken etc. In de periode van 1 december tot 31 maart krijgt u gratis de WinterbonusCard waarmee u gratis toegang en kortingen krijgt bij diverse voorzieningen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Parkeerplaatsen 2
Indeling:
Op de 2e etage: (open keuken(kookplaat(4 kookplaten, keramisch), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV(flatscreen), eettafel(7 personen), zithoek, balkon), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed(boxspring), TV(flatscreen), balkon), slaapkamer(2-pers. bed(boxspring), stapelbed, TV(flatscreen)), badkamer(douche, 2x wastafel), toilet(wastafel, wc), overloop, terras(overdekt, 23 m2), tuinmeubilair, ligstoelen)
Kelder: (skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), fietsenberging(gedeeld met andere gasten))
garage(gedeeld met andere gasten, 2 parkeerplaatsen), wasdroger, wasmachine, lift, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 165, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 294,86
Bij een bezetting van 7 personen

Locatie

Lungau Residence
Tamsweg
Meer informatie / boeken