Dagaanbiedingen



Het vakantiehuis Egger ligt aan de zuidkant van Zell am Ziller op een rustige locatie op ongeveer 800 m van het centrum van het dorp. Op de 2e verdieping van het huis is er een grote woonkamer met een open keuken, die goed is uitgerust. Beide slaapkamers voor twee en drie personen hebben elk een eigen badkamer en er zijn 2 aparte toiletten. Op het balkon kunt u genieten van de aangename zon na een inspannende dag skiën of wandelen. Het dalstation van de Zillertal Arena ligt op slechts 1,8 km afstand, de skibus die vlakbij stopt brengt u er rechtstreeks naartoe.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 2e etage: (woonkeuken(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek, waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, koel-/vriescombinatie), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, douche, wastafel), 2x toilet, overloop)
balkon, verwarming(CV), tuinmeubilair, parking Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 100, Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 344,48
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Apartment Egger
Zell am Ziller
Meer informatie / boeken