Dagaanbiedingen



Je vindt deze fraaie vakantiewoning aan de rand van Mauterndorf in het mooie en zonnige Lungau.
Het tuinappartement is modern en praktisch ingericht met twee slaapkamers, een badkamer met douche, ligbad en wasmachine, een woonkamer met zithoek (met slaapbank) en TV en een volledig ingerichte open keuken. Het terras met tuinmeubelen is overdekt en de tuin is volledig omheind. Natuurlijk is er ook een parkeerplaats voor het huis. Er is ook een verwarmde ruimte voor skischoenen met skischoenverwarmers.
Vlakbij de vakantiewoning ligt het Mauterndorfse skigebied Grosseck-Speiereck, een heerlijk familieskigebied met 50 kilometer piste. Bovendien is dit skigebied nog niet ontdekt door het massatoerisme. Maar ook de Katschberg is niet ver weg en er is een skibus naar elk skigebied, de bushalte is ongeveer 100 m van de vakantiewoning.
Mauterndorf ligt in het hart van de Lungau, een streek die bekend staat om zijn vele zonuren. Sportieve vakantiegangers kunnen fietsen en wandelen in de bergen. Golfspelers vinden in de Lungau Golf Club een bijzondere golfervaring.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(1-pers. slaapbank, TV, zithoek), keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), badkamer(ligbad, douche, 2x wastafel, wasmachine), wc)
skischoenverwarmers, terras(overdekt), tuin(privé), tuinmeubilair, parking Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 120, Beddengoed: EUR 25 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,30/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 257,78
Bij een bezetting van 5 personen

Locatie

Panorama Appartement Top 2
Mauterndorf
Meer informatie / boeken