Dagaanbiedingen



Een heerlijk huis met een fijne tuin om geheel tot rust te komen! Gelegen op 25 km van het strand van Zuid-Normandie en op een kleine 50 km van de bekende Le Mont Saint-Michel en slechts een klein uur rijden naar de kust van Bretagne en Saint-Malo. Granville ligt op een klein half uurtje en is een gezellige badplaats met vele terrasjes en allerhande winkeltjes.
Dit betreft een authentiek Normandisch huis met een gezellige, ruimtelijke inrichting en gelegen aan de rand van een klein dorp. Er is een mooi uitzicht over de weilanden en de velden, vol met wilde bloemen. Ook de 12de eeuwse Abdij is zichtbaar vanuit de tuin.
Een heerlijk huis om een fantastische omgeving te verkennen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (keuken(broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, kachel, zithoek), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, douche, wastafel, wc), wasruimte(wc, wasmachine))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed), badkamer(douche, wastafel, wc))
terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, ligstoelen, kinderbed, kinderstoel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Gite Le Chevalier
Gavray
Meer informatie / boeken