Dagaanbiedingen



Verstopt tussen de groene landerijen ligt deze prachtige boerderij die erg gezellig en kleurrijk is ingericht. Een vakantiehuis waar ieder hoekje er een is om te bewonderen. Het is met veel zorg ingericht en de kleuren maken het een knus en fijn (t)huis voor jouw vakantie. De prachtige omheinde tuin maakt het een feest om hier te verblijven. Terwijl de kinderen ravotten in het gras van de omheinde tuin bereid jij de familiebarbecue voor. De perfecte locatie voor familievakanties voor groot en klein.
In de omgeving is er genoeg vertier te vinden. Een dagje in het historische centrum van Nijmegen mag je eigenlijk niet overslaan. Bezoek de prachtige Lange Hezelstraat met haar gezellige winkels, wandel over de boulevard langs de Waal of breng een bezoek aan de Sint Stevenskerk. Toe aan een dagje volledige ontspanning? Kom dan tot rust op de Wellnessboot in Mill met verschillende sauna’s, stoombaden en zwembaden.
Voor een natuurrijk uitje breng je een bezoek aan Kasteel Tongelaar in Mill. Je wandelt of fietst hier langs eeuwenoude boerderijen, kapelletjes en door natuurgebieden van Brabants Landschap en Natuurmonumenten. Met een wandeling op het Ganzenpad of onder begeleiding van de wandel app Vossenstreken is het ook voor kinderen een leuk uitje.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV, open haard, zithoek, DVD-speler), eetkamer(eettafel), woonkeuken(waterkoker, koffiezetapparaat(pads), oven, magnetron, afwasmachine, 2x koel-/vriescombinatie), 2x slaapkamer(2-pers. bed), toilet, recreatieruimte(tafeltennistafel, tafelvoetbal), bijkeuken(wasdroger, wastafel, wasmachine))
Op de 1e etage: (slaapkamer(stapelbed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), 2x badkamer(ligbad, douche, 2x wastafel, wc))
Op de 2e etage: (2x slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(3x 1-pers. bed), slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche, wastafel, wc))
verwarming(CV), terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ(houtskool), 7x parking, trampoline, 2x kinderbed, 2x kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 150, Huisdieren: Max. 1; EUR 25/verblijf, Beddengoed: EUR 10 p.p./verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.111,15
Bij een bezetting van 19 personen

Locatie

De Meerenhoeve
Mill
Meer informatie / boeken