Dagaanbiedingen



Op loopafstand (1,5 km) van het beroemde antiekstadje Isle sur la Sorgue, ligt op een privédomein van de eigenaar, deze perfect onderhouden, moderne gîte. Alle vertrekken liggen op de begane grond en zijn van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en airconditioning. De woonkamer, met airconditioning, bestaat uit een tweepersoons slaapbank, een eetgedeelte en aangrenzend een open keuken. Via een elektrische poort kom je binnen op het domein. Voor je eigen appartement ligt een sfeervol terras met uitzicht op de tuin en het zwembad waar de eigenaar zo nu en dan ook gebruik van zal maken.
L'Isle-sur-la-Sorgue wordt ook wel het Venetië van de Comtat genoemd vanwege de rivier de Sorgue die door het stadje stroomt. Je kunt hier heerlijk flaneren langs het water of neerstrijken op een van de gezellige terrassen. L'Isle-sur-la-Sorgue staat bekend om haar vele antiek- en brocantewinkels en haar gezellige antiekmarkten. Meer dan driehonderd antiquairs staan tot je beschikking op de zondagochtend markt.
Wil je de omgeving verkennen met de fiets of met de auto? Er is meer dan genoeg te ontdekken.
De mooie stad Avignon (20 km) met haar sfeervolle oude stadskern, imposante Palais des Papes en de beroemde Pont d’Avignon is zeker een bezoek waard. Ook een bezoek aan de bekende wijndomeinen zoals de Côtes du Rhône, Gigondas en de Châteauneuf-du-Pape mag zeker niet ontbreken.
In Fontaine-de Vaucluse (8 km) bezoek je de geheimzinnige bron van de mooie rivier de Sorgue. Om hier te komen maak je een leuke wandeling van een half uurtje. Bij deze rivier is, in Fontaine-de-Vaucluse, is een spannend kinderkayak-parcours (speciaal voor kinderen van 3 – 8 jaar) uitgezet. Golfliefhebbers slaan hun balletje af op de prachtige 18-holes golfbaan bij Saumane-de-Vaucluse (8 km).
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Indeling:
Begane grond: (open keuken(fornuis(4 kookplaten, inductie), afzuigkap, koffiezetapparaat, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasmachine), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank(140 x 200 cm), TV(flatscreen), eettafel, airconditioning), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm), airconditioning), badkamer(douche, wastafel, wc))
campingbedje, airconditioning, terras(privé, 40 m2), tuin(gedeeld met eigenaar, aangelegd, verlicht, omheind, 1600 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(gas), parking, ligstoelen, parasol, zwembad(gedeeld met eigenaar, buiten, wateralarm, omheind, 10 x 5 m., geopend van Mei t/m 1/2 Okt), kinderstoel Eindschoonmaak: Inclusief, Beddengoed: Aanwezig (Bedden opgemaakt bij aankomst), Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht voor 18 jaar en ouder

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 541,21
Bij een bezetting van 4 personen

Locatie

Les Platanes
L'isle sur la Sorgue
Meer informatie / boeken