Dagaanbiedingen



Schitterende manoir met 2 torentjes en grote parkachtige tuin rustig gelegen aan de rand van het dorp Duravel.
Het geheel omvat 4 verdiepingen waarbij we binnenkomen op de middelste verdieping, met een imponerende eet/woonkamer met hoge plafonds en kroonluchters, een schitterend balkon met uitzicht over het dorp en een extra uiterst charmante tv kamer. Er is een zomer keuken en een aparte badkamer. De lager gelegen verdieping heeft een goed geoutilleerde keuken, een eetkamer en toegang tot het lager gelegen tuin terras.
Daarnaast is er een verdieping met 3 slaapkamers met een aparte badkamer en de bovenste verdieping heeft ook nog een slaapkamer met aparte badkamer en een speelkamer met biljart.
Dit is een heel sfeervol authentiek huis wat uitermate geschikt is voor 2 gezinnen of een vriendengroep, maar wordt vanwege de rust niet verhuurt aan groepen jongeren die willen feesten.
Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich het besloten zwembad, ingesloten tussen de rotswand en volledig ommuurd. Er is een heerlijk terras rondom met ligstoelen, parasols en zelfs een eettafel.
De beheerder woont in het kleine huis onder aan het toegangspad en helpt u waar nodig, maar respecteert uw privacy. Er is een mogelijkheid om maaltijden dan wel ontbijtservice te regelen ter plaatste.
Het dorpje Duravel loop je zo in, en vlakbij is een cafe/restaurant en zelfs een kleine supermarkt. Puy lËveque is op 5 km rijden en heeft naast een mooi middeleeuws centrum ook de nodige restaurants en een grotere supermarkt. Prayssac heeft een heel gezellige boerenmarkt op vrijdagochtend, en op zaterdagochtend kunt u goed terecht op de grote weekmarkt van Cahors, ga daarna heerlijk lunchen in de oude stad en wandel over de Pont Valantré
Cahors is bekend vanwege zijn Malbec wijnen, dus bezoek zeker ook een van de vele wijnhuizen in de omgeving.
Er is zo veel te doen in de buurt; u zult tijd tekort komen!
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 20 jaar zijn niet toegestaan
In verband met de rust en evt. omwonenden is geluidsoverlast na 22:00 uur in dit vakantiehuis niet toegestaan/verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, zitkamer(TV, zithoek, DVD-speler), keuken(waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, wasdroger, wasmachine), woon/eetkamer(eettafel, zithoek), badkamer(bad met douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed(200 x 200 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(140 x 190 cm)), slaapkamer(2-pers. bed(160 x 200 cm)), badkamer(douche, wastafel, wc))
Op de 2e etage: (slaapkamer met badkamer(1-pers. bed(90 x 200 cm), 2-pers. bed(140 x 200 cm), douche, wastafel, wc), speelkamer(biljart))
Souterrain: (eetkamer(eettafel), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, gas), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie))
balkon, terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, ligstoelen, parasol, zwembad(privé, omheind, 12 x 6 m., geopend van Mei t/m Sep), lounge set Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 120, Huisdieren: Max. 1; EUR 5/nacht, Beddengoed: EUR 15 p.p./verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: Niet gekwalificeerde accommodatie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.134,73
Bij een bezetting van 9 personen

Locatie

Manoir Bellevue
Duravel
Meer informatie / boeken