Dagaanbiedingen



Dit prachtige appartement ligt midden in Finkenberg en maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex met zes vakantiewoningen. Het is gelegen op de eerste verdieping. De woning is luxe en smaakvol ingericht. Er is een woonkamer met een moderne en volledig ingerichte open keuken.
Er zijn twee ruime slaapkamers met ieder een eigen badkamer (douche en toilet).
Vanaf het balkon heb je een adembenemend uitzicht over de Ahornspitze. Bij dit appartement horen twee parkeerplaatsen. Bij veel sneeuwval kan dit beperkt zijn tot één.
Voor wintersportliefhebbers is dit een ideale plek om te vertoeven. Op slechts 300 meter van het appartement neem je de Finkenberger Almbahn naar de mooi geprepareerde pistes. Bij voldoende sneeuwval kan je zelfs tot 100 meter van het vakantiehuis skiën! Een supermarkt en ook restaurants bevinden zich op nog geen 400 meter van het appartement. Voor het appartement stopt de gratis skibus die je naar Finkenberg, Mayrhofen en de Hintertuxer Gletscher brengt.
De omgeving is schitterend. Finkenberg ligt als het ware op de grens van het brede Zillertal en het smalle, ruige Tuxertal. Ook in de zomer is een bezoek aan Finkenberg en de Hintertuxer Gletscher absoluut een belevenis. In de omgeving kun je mooie wandelingen, huttentochten en (mountain)biketochten maken. Het openluchtzwembad bevindt zich op nog geen 400 meter.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkamer(TV, zithoek), open keuken(koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine), slaapkamer(2-pers. bed, TV(satelliet)), slaapkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed), 2x badkamer(douche, wastafel, wc), balkon)
Souterrain: (hal(wc), skiberging, sauna(gedeeld met andere gasten))
2x parking, lift, kinderbed, kinderstoel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Appartementhaus Austria 2
Finkenberg
Meer informatie / boeken