Dagaanbiedingen



Dit stijlvol ingerichte en luxe appartement voor 7 (+2) personen ligt op de zuidhelling van de Oostenrijkse bergen in Viehhofen, nabij Zell am See en Saalbach Hinterglemm. Een ideale uitvalsbasis voor een groot gezin of een groep vrienden. Het appartement heeft een eigen opgang die uitkomt in een ruime hal, vanuit waar zowel de 2 slaapkamers en 2 badkamers als de royale woonkamer en keuken bereikbaar zijn. Het appartement is onderdeel van Haus Alpensteinbock dat bestaat uit in totaal 4 appartementen. Deze zijn afzonderlijk, maar ook gecombineerd boekbaar. Daarover later meer.
Geniet van een heerlijke, welverdiende vakantie in Haus Alpensteinbock dat van alle gemakken is voorzien. Zowel in de zomer als de winter is dit chalet erg populair vanwege de ideale ligging. Op enkele honderden meters bevindt zich een gondel die je naar het gebied van Zell am See brengt. Onderaan de helling stopt de bus die je binnen enkele minuten van en naar Saalbach-Hinterglemm brengt. Ook handig is de beschikking over wasmachine, droger en ruime berging. Die laatste biedt ruimte voor het stallen van mountainbikes, ski’s en skischoenen.
Viehhofen is het hele jaar door een heerlijke bestemming. Skiërs, (sneeuwschoen)wandelaars, klimmers en mountainbikers komen er graag. Maar ook voor andere activiteiten, zoals golfen, suppen en sleeën ben je in deze omgeving aan het goede adres. Breng in de zomer natuurlijk ook een bezoek aan de Zeller See in Zell am See. Het kristalheldere water dat wordt omringd door een adembenemende bergwereld maakt jouw vakantie compleet.
Kortom: De ideale plek voor jouw vakantie in de bergen!
Alle appartementen en het hele huis zijn eenvoudig te vinden op deze website met de huiscodes: AT.5752.20 voor apt A; AT.5752.19 voor apt B; AT.5752.18 voor apt C; AT.5752.16 voor apt D. AT.5752.13 en AT.5752.21 zijn de codes voor het hele huis, afhankelijk van het aantal personen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkamer(1-pers. hoogslaper, 2-pers. slaapbank, TV, balkon), open keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(3x 1-pers. bed, TV, balkon), slaapkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed, TV), badkamer(douche, 2x wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel), toilet)
Kelder: (wasdroger(gedeeld met andere gasten), wasmachine(gedeeld met andere gasten))
skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), BBQ(gedeeld met andere gasten), parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 165, Beddengoed: EUR 16,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,75/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 309,55
Bij een bezetting van 9 personen

Locatie

Alpensteinbock Saalbach C
Saalbach-Hinterglemm
Meer informatie / boeken