Dagaanbiedingen



Dit prachtige vakwerkhuis is de ideale plek voor een vrienden- of familievakantie. Je vindt er een kast vol gezelschapsspellen, een sfeervolle houtkachel en groot terras met zicht op de heuvels en fruitbomen. Het complete huis ligt rustig in het pittoreske Zuid Limburgse Heuvellandschap, in Margraten nabij het gezellige Valkenburg. Een van de favoriete plekken tijdens je vakantie zal het grote terras zijn, welke ligt op het zuiden. Verder heb je de beschikking over een zeer goed uitgeruste keuken, een badkamer met ligbad en aparte douche. Er is een wasmachine en vaatwasser en meer als voldoende plek om met 8 personen te verblijven. Je huisdier meenemen is hier geen enkel probleem.
Deze omgeving is zeer geliefd bij wandelaars maar vooral ook bij fietsers. De diverse routes starten letterlijk voor de deur van deze vakantiewoning. Maak, als je hier verblijft, zeker een tochtje naar Valkenburg. In deze historische stad rondom de bekende burcht, kun je een bezoek brengen aan het casino, aan het wellness resort thermae 2000 of de mergelgroten. Ook de prachtige steden Maastricht en Aken zijn een bezoek meer dan waard. Deze historische steden hebben beide hun eigen karakter en zijn op nog geen half uurtje met de auto te bereiken.
Je verblijft in het rechter gedeelte van deze twee-onder-een-kapwoning, de vriendelijke eigenaren wonen in het linker gedeelte. Zij kunnen je alles over de omgeving vertellen. Het huis heeft een eigen ingang en alles is zo ingericht dat je als gast volledige privacy geniet.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal(wc), open keuken(broodrooster, fornuis(4 kookplaten), koffiezetapparaat(filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, open haard, zithoek))
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, twijfelaar), badkamer(bad met douche, douche, wastafel, wc, wasmachine), traphekje)
Op de 2e etage: (slaapkamer(2x 1-pers. bed), doorloop slaapkamer(2x 1-pers. bed), traphekje)
terras, tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, 2x kinderbed, kinderstoel, gezelschapsspellen Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 50, Huisdieren: Max. 3; EUR 25/dier/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,75/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 348,08
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Het Limburgse Paleis het Loo
Margraten
Meer informatie / boeken