Dagaanbiedingen



Het ruime appartement Pirchach is gevestigd in een 300 jaar oude boerderij op een prachtige locatie op de Distelberg, ongeveer 3 km boven Aschau. Het comfortabele appartement op de 2e verdieping is ingericht in een typisch Oostenrijkse stijl met veel hout en is erg gezellig. Je kunt heerlijke maaltijden bereiden in de volledig ingerichte keuken met zithoek en eettafel. Je hebt twee grote slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed en een extra stapelbed in een slaapkamer, een badkamer en een balkon op het zuiden.
Vanuit de tuin met tuinmeubelen en vanaf het balkon heb je een fenomenaal uitzicht over het Zillertal.
In de winter kan het nodig zijn sneeuwkettingen te gebruiken bij hevige sneeuwval. De weg is echter altijd goed vrijgemaakt.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Indeling:
Op de 2e etage: (woonkeuken(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed, stapelbed), badkamer(douche, wastafel, wc), overloop)
balkon, verwarming(CV), tuin, tuinmeubilair, parking, kinderbed Beddengoed: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 70, Huisdieren: Max. 2; EUR 7/dier/nacht, Toeristenbelasting: EUR 1,50/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 282,72
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Pirchach
Aschau-Distelberg
Meer informatie / boeken