Dagaanbiedingen



Op een schitterende landelijke plek niet ver van zee, ligt deze mooie villa met omheinde grote tuin en sauna.De villa is geschikt voor 20 personen en is ideaal voor families met kinderen. Er is een speelkamer voor de kleintjes en een speeltoestel en trampoline in de tuin.
Op loopafstand van het huis ligt het strand van de Haan en Wenduine.
Direct vanuit de woning kun je mooie fiets- en wandeltochten maken en heerlijk uitwaaien langs het strand of door de uitgestrekte polders van West-Vlaanderen. Na een heerlijke strandwandeling lekker mosselen eten in een van de vele gezellige strandtentjes.
Wil je een gezellig dagje shoppen? Dan is De Haan een leuke plek. Ook Oostende is een echte aanrader. De authentieke middeleeuwse stad Brugge is ook meer dan een bezoek waard! Geniet van de bourgondische lekkernijen die de stad te bieden heeft. Je kijkt je ogen uit bij het culturele erfgoed dat deze indrukwekkende stad rijk is.
Na een gezellige dag kun je met zijn allen barbecueën in de tuin onder het genot van een Belgisch biertje.
De echte fanatiekelingen kunnen een potje tafelvoetballen. Wil je relaxen als de kids in bed liggen? Geniet dan van een rustgevende sauna.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (hal, woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(digital), DVD-speler, radio), eetkamer, open keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, afwasmachine, vriezer, koel-/vriescombinatie), 2x slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc), speelkamer(speelgoed), bijkeuken(wasdroger, wc, wasmachine), berging)
Op de 1e etage: (3x slaapkamer(stapelbed), 4x slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel), 2x badkamer(douche, wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel), overloop, recreatieruimte(tafelvoetbal), recreatieruimte(TV, DVD-speler), relaxruimte(infraroodsauna))
terras(overdekt), tuin, tuinmeubilair, BBQ, parking, trampoline, speeltoestellen, kinderbed, 3x kinderstoel, traphekje Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Borgsom: EUR 500 terug 14 dagen na vertrek , Eindschoonmaak: EUR 200, Beddengoed: EUR 200/verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 950,00
Bij een bezetting van 20 personen

Locatie

Coq au lit
De Haan
Meer informatie / boeken