Dagaanbiedingen



Verscholen tussen het gras ligt deze prachtige landelijke vakantiewoning. De woning is geschikt voor 10 personen en biedt alle luxe en comfort in een mooie landelijke stijl. Naast het vakantiehuis ligt een goed restaurant van de eigenaar met een gezellige zomerbar waar je kunt genieten van een drankje en heerlijke tapas. Reserveer op tijd!
Maldegem ligt in het prachtige Meetjesland. Het is een stukje onbekend Vlaanderen ver weg van de drukte. Vlak over de Nederlandse grens, tussen Gent, Brugge en Breskens. Het is een fietsparadijs met bossen, velden en in het noorden een uniek krekengebied waar het heerlijk wandelen is met een uitgebreid wandelnetwerk.
In het Meetjesland kom je helemaal tot rust! De steden Gent en Brugge liggen op steenworp afstand en zijn vanwege hun authentieke gebouwen zeker een bezoekje waard. Voor een dagje shoppen ben je hier helemaal op de juiste plek.
Wil je lekker uitwaaien op het strand, in een half uurtje sta je op de mondaine boulevard van Knokke Heist. Een geweldige plek om onontdekt Vlaanderen te leren kennen. En dan 's avonds natuurlijk op je heerlijke terras een echt Belgisch Speciaal biertje drinken. Genieten zoals alleen de Belgen dat kunnen.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (ingang(wc), hal(bar), woonkamer(TV(digital), kachel(hout), DVD-speler, radio), keuken(kookplaat(4 kookplaten, inductie), waterkoker, broodrooster, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups, filtermaling), oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Citruspers, Keukenmachine), 2x slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wastafel), bijkeuken(koelkast))
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed, TV(digital)), slaapkamer(2-pers. bed, TV(digital), kinderbed), badkamer(douche, 2x wastafel), overloop(zithoek, wc))
terras, tuin, tuinmeubilair, 3x parking Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 130, Beddengoed: EUR 100/verblijf

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 800,00
Bij een bezetting van 10 personen

Locatie

Caprice - Maldegem
Maldegem
Meer informatie / boeken