Dagaanbiedingen



Dit 8 (+4) persoons appartement ligt in Viehhofen, nabij Saalbach Hinterglemm en Zell am See in Oostenrijk. Dit mooie appartement bestaat uit twee delen. Het grote deel met woonkamer, keuken, twee slaapkamers en twee badkamers, plus een losse tussenverdieping die eveneens van veel gemakken is voorzien. Deze knusse toevoeging biedt slaapplaats aan twee volwassenen + 2 kinderen en beschikt over een eigen badkamer. In en om het huis bevinden zich nog eens 3 appartementen welke separaat, maar ook in combinatie te boeken zijn. Daarover verderop meer.
Dit appartement is fraai gelegen, net iets boven het dorp waardoor je een fantastisch uitzicht hebt. Bij wintersportliefhebbers is dit appartement erg geliefd. Met name omdat de skilift zich op een paar honderd meter bevindt, maar ook omdat meteen onderaan de toegangsweg de skibus stopt. Je bent daardoor in enkele minuten in het skigebied Saalbach-Hinterglemm of bij de Zell am See Express. Die laatste is de gondel die je naar het skigebied van Zell am See brengt. Uiteraard is er een skiberging met skischoenverwarmers waar alles kan drogen voor de volgende dag. Heb je geen zin om te koken? Gebruik de barbecue in de tuin of ontdek de gezellige restaurantjes in het centrum van Viehhofen en voor nog meer keuze ga je naar Saalbach Hinterglemm of Zell am See.
In de winter een wintersportparadijs met ongekende mogelijkheden en in de zomer biedt Viehhofen te veel om op te noemen. Wandelaars, mountainbikers en golfers zijn hier veel geziene gasten, maar uiteraard zijn er nog vele andere activiteiten zoals raften, klimmen en suppen. Die laatste doe je natuurlijk op de Zeller See in Zell am See. Het grote meer is sowieso het bezoeken waard. Geniet hier van het kristalheldere water en van de Oostenrijkse zon terwijl je ligt de zonnen met uitzicht over de adembenemende bergwereld!
Kortom: De perfecte plek om je vakantie door te brengen!
Op de website zijn alle appartementen of het gehele huis eenvoudig te vinden onder deze huiscodes: AT.5752.20 voor apt A; AT.5752.19 voor apt B; AT.5752.18 voor apt C; AT.5752.16 voor apt D. Tevens ook het gehele huis AT.5752.13 of AT.5752.21 afhankelijk van het aantal personen.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV, balkon), keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV, balkon), slaapkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed, TV), badkamer(douche, 2x wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel), toilet)
Tussenetage: (slaapkamer met badkamer(via gezamenlijke ingang)(4x 1-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc))
Kelder: (wasdroger(gedeeld met andere gasten), wasmachine(gedeeld met andere gasten))
skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), BBQ(gedeeld met andere gasten), parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 200, Beddengoed: EUR 16,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,75/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 397,86
Bij een bezetting van 12 personen

Locatie

Alpensteinbock Saalbach A
Saalbach-Hinterglemm
Meer informatie / boeken