Dagaanbiedingen



Dit knusse en moderne chalet voor 4 (+3) personen is gelegen op de zonnige zuidhelling van het Oostenrijkse bergdorp Viehhofen, vlakbij Saalbach Hinterglemm en Zell am See. Bestaande uit 2 slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer is het een perfect vakantieadres voor een gezin of een paar vrienden. Ook handig is de ruime berging. Die laatste biedt ruimte voor het stallen van mountainbikes, ski’s en skischoenen. Het chalet staat in de tuin van Haus Alpensteinbock, dat bestaat uit nog eens 3 appartementen. De 4 woningen zijn separaat en als geheel boekbaar. Daarover later meer.
In dit mooie chalet geniet je onbezorgd van een welverdiende vakantie. Het hele jaar door is het een populaire plek en dat komt mede door de ideale ligging, maar ook omdat het van alle gemakken is voorzien. Stap de deur uit voor een heerlijke wandeling in de bergen, neem op enkele honderden meters afstand de gondel naar het Zell am See gebied of pak onderaan de helling de bus naar Saalbach-Hinterglemm. Je kunt natuurlijk ook neerstrijken in de tuin en genieten van het prachtige uitzicht, terwijl je de gezamenlijke barbecue aansteekt.
Het hele jaar door is Viehhofen een geweldige bestemming. Wintersportliefhebbers, wandelaars en mountainbikers komen er graag naartoe. Maar ook klettern, suppen en golfen wordt volop in de omgeving gedaan. In de zomer mag je een bezoek aan de Zeller See in Zell am See natuurlijk niet overslaan. Het kraakheldere water, omringd door groene natuur en een adembenemende bergwereld mét eeuwige sneeuw op de gletsjer wordt niet voor niets gezien als het perfecte vakantieplaatje.
Kortom: een aanrader voor jouw bergvakantie!
Op onze website is Haus Alpensteinbock als geheel en alle lossen appartement eenvoudig te vinden. Gebruik daarvoor de volgende huiscodes: AT.5752.20 voor apt A; AT.5752.19 voor apt B; AT.5752.18 voor apt C; AT.5752.16 voor apt D. De codes voor het hele huis zijn AT.5752.13 en AT.5752.21 (afhankelijk van het gewenste aantal gasten).
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (open keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), woon/slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. onderschuifbed, 1-pers. hoogslaper, TV), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer(stapelbed), badkamer(douche, wastafel, wc), terras)
skiberging(gedeeld met andere gasten)(skischoenverwarmers), wasdroger(gedeeld met andere gasten), wasmachine(gedeeld met andere gasten), parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 120, Beddengoed: EUR 16,50 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,75/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 309,55
Bij een bezetting van 7 personen

Locatie

Alpensteinbock Saalbach D
Saalbach-Hinterglemm
Meer informatie / boeken