Dagaanbiedingen



Dit mooie, moderne chalet, genaamd Haus Alpensteinbock, is gelegen op de zonnige hellingen van het Oostenrijkse Viehhofen. Viehhofen is een bergdorpje vlakbij de bekende skigebieden van zowel Saalbach Hinterglemm als Zell am See. Het huis is het perfecte vakantieadres voor een grote familie of een groep vrienden. Haus Alpensteinbock bestaat uit 3 aparte appartementen met ieder een eigen entree. Deze luxe groepsaccommodatie bestaat uit 9 ruime slaapkamers, 7 badkamers en is van alle gemakken voorzien.
In de winter is Haus Alpensteinbock erg populair vanwege de goede ligging en de afwerking van het huis. De Zell am See Express bevindt zich op een paar honderd meter afstand en onderaan de helling stopt de skibus, waardoor je binnen een paar minuten in het skigebied van Saalbach-Hinterglemm bent. Ski’s en skischoenen berg je makkelijk op in de verwarmde berging bij het huis, zodat alles de volgende ochtend weer droog is en klaar voor gebruik. In de zomer is de berging ideaal om mountainbikes te stallen. De dag sluit je gezellig af in de ruime appartementen of bij een van de vele cafés en restaurants in Viehhofen, Saalbach-Hinterglemm en Zell am See.
Viehhofen en omgeving is het hele jaar door een geweldige bestemming. In de winter geniet je van 400 kilometer aan skipiste en ook in de zomer zijn er veel mogelijkheden. Van wandelen tot mountainbiken, golfen, klimmen en watersporten. Breng ook zeker een bezoek aan de Zeller See in Zell am See, waar je geniet van kraakhelder water en een fantastisch uitzicht op de Oostenrijkse bergwereld, inclusief eeuwige sneeuw.
Kortom: De ideale bestemming om jouw welverdiende vakantie te besteden!
In de tuin van Haus Alpensteinbock staat nog een separaat chalet. Het is mogelijk om deze bij te boeken. Ook is het mogelijk om alle 4 de woningen apart te boeken. Check daarvoor de verschillende huiscodes op onze site: AT.5752.21 voor het volledige huis; AT.5752.20 voor apt A; AT.5752.19 voor apt B; AT.5752.18 voor apt C en AT.5752.16 voor apt D
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (woonkamer(TV, balkon), woonkamer(TV, terras), keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), open keuken(waterkoker, fornuis(keramisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV, balkon), slaapkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed, TV), 3x slaapkamer(2x 1-pers. bed, TV), slaapkamer met badkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed, TV, douche, wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel), badkamer(douche, 2x wastafel, wc), badkamer(douche, 2x wastafel, wc), toilet)
Tussenetage: (slaapkamer met badkamer(4x 1-pers. bed, TV, douche, wastafel, wc))
Op de 1e etage: (woonkamer(TV, balkon), open keuken(fornuis(keramisch), oven, magnetron, afwasmachine, koelkast), slaapkamer(3x 1-pers. bed, TV, balkon), slaapkamer(2x 1-pers. bed, stapelbed, TV), badkamer(douche, 2x wastafel, wc), badkamer(douche, wastafel), toilet)
Kelder: (wasdroger, wasmachine)
studeerkamer, sanitaire ruimte, skiberging(skischoenverwarmers), terras, BBQ(gedeeld met andere gasten, houtskool), parking, kinderbed, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 575, Beddengoed: EUR 16,50 p.p./verblijf, Service kosten: EUR 50/verblijf, Toeristenbelasting: EUR 1,75/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.177,72
Bij een bezetting van 27 personen

Locatie

Alpensteinbock Saalbach L
Saalbach-Hinterglemm
Meer informatie / boeken