Dagaanbiedingen



Je ontwaakt in het bos met het gefluit van de vogels. Je bevindt je in een fijne vrijstaande vakantiebungalow met grote tuin en heerlijk terras. Middenin een parkachtige omgeving, waardoor je jezelf in de bossen waant. Je frist je even op in 1 van de 2 badkamers en na het ontbijt maken jullie je klaar om de omgeving te gaan verkennen.
Als natuurliefhebber verken je hier natuurgebied de Kampina of de Oisterwijkse bossen en vennen. Deze unieke natuurgebieden kennen een bijzondere flora en fauna. Door de combinatie van heide velden, dennenbossen en vele vennen. Goed voor eindeloos wandel of fietsplezier. De dag sluit je af in de sauna van dit vakantiehuis en als de spieren weer ontspannen zijn kook en borrel je met zijn alle rondom het kookeiland. Dat is de vakantiebeleving die je hier kan ervaren. En morgen ga je op avontuur in de Efteling of de Beekse Bergen. Of wellicht de Loonse en Drunense Duinen ontdekken. Vanuit deze fijne vakantiewoning kan het allemaal.
Deze vakantiebungalow ligt op een groot perceel in het buurtschap de Noenes. Hier draait het vooral om rust en natuurbeleving. Op de begane grond treft je een grote open living. Door het hoge dak in combinatie met de grote raampartijen heb je veel ligt en ruimte beleving, hierdoor heerst er een prettige sfeer. Op de begane grond bevinden zich verder een goed uitgeruste keuken met kookeiland, en 2 slaapkamers en 2 badkamers. Aan weerszijden van de bungalow zijn, elk via een eigen trapje (let op is een steile trap), nog eens twee aparte slaapkamers bereikbaar. Elke slaapkamer beschikt over 2 x een 1 persoonsbed welke desgewenst tegen elkaar gezet kunnen worden. Vooral fijn hier is het aparte gebouw met sauna en extra douchegelegenheid en de gigantische tuin met terras. Kortom een heerlijke plek voor een vakantie of weekendje weg met het hele gezin.
Opmerkingen:
Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 14 uur
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Parkeerplaatsen 3
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (keuken(waterkoker, fornuis(5 kookplaten, gas), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(TV, eettafel, zithoek), 2x slaapkamer(2x 1-pers. bed), 2x badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger))
Op de 1e etage(via steile trap): (2x slaapkamer(2x 1-pers. bed))
Bijgebouw: (badkamer(douche, wastafel, wc), sauna, wasmachine)
terras, tuin, parking, zonne energie Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Wasmachine: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 150, Beddengoed: EUR 120/verblijf (Bedden opgemaakt bij aankomst), Toeristenbelasting: EUR 2,10/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 557,00
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Uilenpad 13
Haaren
Meer informatie / boeken