Dagaanbiedingen



Met een rustige ligging, midden in de bergwereld, in het plaatsje Untertauern ligt dit prachtige moderne vakantiehuis. In dit vakantiehuis zijn op de eerste verdieping twee moderne vakantiewoningen gesitueerd. Met deze variant huur je beide woningen. Beide woningen beschikken over een ruime woonkamer met gezellige eethoek en een volledig ingerichte open keuken. Hier bereid je in een handomdraai een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Verder is er een zithoek met ruime bank die als 2 persoons slaapbank gebruikt kan worden. Er is een gemeenschappelijke tuin met de eigenaar met speeltoestellen zoals een zandbak, trampoline, schommel en glijbaan waar de kleinste gasten lekker kunnen ravotten!
Untertauern is een klein maar mooi plaatsje. De ligging is prachtig, want Untertauern ligt direct aan de noordkant van de Radstädter Tauernpass, dat op 1009 meter boven de zeespiegel uitsteekt. Untertauern is een historisch plaatsje. Er blijkt ten tijde van de Romeinen al een posthuis gestaan te hebben. Er zijn aanwijzingen dat het eerste hotel in Untertauern in de 14e eeuw werd opgericht.
Als wintersportliefhebber kan je in de regio goed uit de voeten! Het skigebied van Obertauern en het skigebied van Radstadt zijn in slechts 10 minuten met de gratis skibus te bereiken. Obertauern is bekend om zijn sneeuwzekerheid. Hou jij meer van langlaufen? Ontdek dan het langlaufplezier op de Gnadenalm. Hier vind je 15 km aan goed geprepareerde langlaufpistes.
In de zomer geniet je in Untertauern van pure ontspanning. Neem gedurende een prachtige wandeling door de bergen een pauze in een van de rustieke berghutten en geniet van één van de smakelijke streekgerechten. Als cultuurliefhebber maak je vanaf hier makkelijk een dagtrip naar de Mozartstad Salzburg.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen), eettafel), open keuken(kookplaat(4 kookplaten), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), open keuken(kookplaat(4 kookplaten), waterkoker, afzuigkap, koffiezetapparaat(cups), oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/slaapkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen), eettafel), slaapkamer(2x 1-pers. bed), slaapkamer(2-pers. bed), 3x slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, douche, wastafel, wc, haardroger), badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger))
skiberging, wasmachine(tegen betaling), tuin, parking, trampoline(gedeeld met eigenaar), zandbak(gedeeld met andere gasten), speeltoestellen(gedeeld met eigenaar), kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 225, Toeristenbelasting: EUR 2,05/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 560,15
Bij een bezetting van 14 personen

Locatie

Roßbrand und Tauern-Blick
Untertauern
Meer informatie / boeken