Dagaanbiedingen



Dit betoverende 19e -eeuwse, geheel gerenoveerde landhuis, omgeven door 8 ha natuur, ligt aan de rand van het Provençaalse stadje Bollène.
Via een lang bebost pad kom je bij het vakantiehuis aan, gelegen midden in de natuur en een oase van rust. Voor het huis ligt een overdekt terras met een grote eettafel, dat uitkijkt op de immense tuin en het zwembad (10 x 5 m) waar de ligstoelen voor je klaarstaan. Bij het zwembad staat een klein huisje met wasmachine, wasdroger, koelkast en toilet. Op de begane grond vind je de ruime keuken waar je de heerlijkste Provençaalse gerechten kunt klaarmaken, de knusse living en een aparte eetkamer met grote eettafel.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 moderne badkamers. Op de laatste verdieping is een open ruimte met airco waar 4 één persoons bedden staan. Ideaal voor kinderen.
Rondom het landhuis ligt een grote tuin (totale opp. 10 ha) met een grote variëteit aan flora bestaande uit eikenbomen, oleanders, lavendel en rozemarijn. Het huis heeft een weids uitzicht over het omringende boslandschap. Er zijn verschillende gazons en terrassen met tuinmeubelen. Op het terrein zijn veel ruimtes die geschikt zijn als speelplaats voor kinderen en een jeu-de-boules, tafeltennis en badminton behoren ook tot de mogelijkheden. Houd je van wandelen? Er zijn mooie wandelpaden vanaf het vakantiehuis.
Dit prachtige gebied kent vele charmante dorpjes en is bezaaid met paarse lavendelvelden, glooiende velden met eindeloze wijngaarden, grillige bergketens (zoals de Dentelles de Montmirail) en uitgestrekte bossen. De beroemde Mont Ventoux (40 km) is de ultieme uitdaging voor menig fietser. De stad Vaison-la-Romaine (35 km), ook wel het Franse Pompeii genoemd vanwege de rijkdom aan Romeinse ruïnes, heeft ook een charmant middeleeuws centrum.
Kortom, houd je van rust, natuur en cultuur? Dan ben je hier aan het juiste adres.
Indeling:
Begane grond: (zitkamer(TV(flatscreen, internationale zender(s)), open haard, zithoek, DVD-speler, draadloos muzieksysteem), eetkamer(eettafel(8 personen)), keuken(eettafel, sfeerhaard, waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, elektrisch), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie, Staafmixer), toilet)
Op de 1e etage: (2x slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(2x 1-pers. bed), 2x badkamer(bad met douche, wastafel, wc), toilet)
Op de 2e etage: (slaapkamer(4x 1-pers. bed, airconditioning))
buitenkeuken(koel-/vriescombinatie, wasdroger, wc, wasmachine), campingbedje, verwarming(vloerverwarming), airconditioning, terras(privé, overdekt), terras(privé), tuin(privé, niet aangelegd, verlicht, > 1000 m2), tuinmeubilair, ligbedden, BBQ(houtskool), parking, parasol, zwembad(privé, buiten, wateralarm, 10 x 5 m., geopend van 1/2 Apr t/m 1/2 Okt), jeu de boules baan, tafeltennistafel, kinderstoel, strijkplank, strijkijzer Beddengoed: Aanwezig (Bedden opgemaakt bij aankomst), Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig, Toeristenbelasting: Inclusief Eindschoonmaak: EUR 250

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 1.217,33
Bij een bezetting van 8 personen

Locatie

Tauleigne
Bollène
Meer informatie / boeken