Dagaanbiedingen



Deze romantische middeleeuwse studio uit het jaar 1500 is gelegen in het oude stadscentrum van Brugge. Vanuit de studio ben je binnen enkele minuten te voet bij leuke restaurants en winkeltjes. De studio bestaat uit een kamer met douchegelegenheid, wastafel en toilet, een zeer luxe tweepersoonsbed, eetgedeelte en een magnetron, koelkast en waterkoker. Als gast heb je een eigen toegang tot een knus privé terrasje aan het water. Als het lekker weer is geniet je hier van een zwoele zomeravond met een lekker wijntje of Belgisch speciaal biertje op het terras aan het kabbelende water. Een heerlijke plek om rustig een boek te lezen, of gewoon te genieten van de groene weelde. Het historische centrum van Brugge staat op Unesco werelderfgoedlijst. Ga echt eens een kijkje nemen op het Prinselijk Begijnhof, maak een rondvaart over de Brugse reien, bezoek het Belfort of een van de vele musea. Er zijn talrijke goede restaurantjes en leuke cafés waar je een gezellige avond kunt hebben. In de directe omgeving ligt natuurlijk de Vlaamse kust met levendige boulevards. Een bezoek aan leuke dorpjes zoals Damme, Lissewege of de historische stad Gent mogen niet vergeten worden. Kortom een perfecte plek voor een relaxed bezoek aan deze prachtige stad.
Let op: Parking is aanwezig in de straat , tegen betaling. Er is een ruimte waar fietsen geplaatst kunnen worden.
Opmerkingen:
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt
De huiseigenaar woont in hetzelfde huis als waar de vakantiewoning gelegen is
Indeling:
Op de 1e etage: (woon/slaapkamer(2-pers. bed, zithoek, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, koelkast), badkamer(douche, wastafel, wc))
terras, haardroger Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 30, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 310,45
Bij een bezetting van 2 personen

Locatie

Theater Minne
Meer informatie / boeken