Dagaanbiedingen



In het zonnige Karinthië op 1.600 meter hoogte, boven het stadje Wolfsberg ligt dit zeer luxe en vrijstaande chalet in Skiresort Koralpe. Dit chalet is hét pareltje van de Koralpe. In de zeer complete wellnessruimte met ligstoelen, eigen sauna, douche, flatscreen tv en een groot rond bad voor vier personen met prachtig uitzicht kom je na een actieve dag in de Alpen heerlijk tot ontspanning. Het chalet beschikt over twee slaapkamers met flatscreen tv en balkon, en twee badkamers. In de compleet ingerichte open keuken vind je een oven, magnetron en een vaatwasser. Geniet van een goed glas wijn in de ruime living met een sfeerhaard, heerlijk in de koude winterse avonden!
Vanaf het balkon en terras geniet je een fantastisch uitzicht over de omliggende bergen. Het chalet ligt aan de voet van de skipiste en skiliften. Ideaal voor de wintersportliefhebber! Het skigebied beschikt over circa 30 kilometer aan mooi geprepareerde witte pistes en biedt uitdaging aan jong en oud.
In de zomer maak je hier de mooiste wandelingen maar kan je ook boogschieten, mountainbiken, paragliden en nog veel meer! De kristalheldere meren die Karinthië rijk is zijn in circa 30 minuten met de auto te bereiken. Het hele jaar door geniet je hier van de prachtige natuur en is het een fantastische vakantiebestemming!
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Indeling:
Begane grond: (hal, open keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(inductie), koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), woon/eetkamer(2-pers. slaapbank, TV(flatscreen), eettafel(6 personen), open haard, Blu-ray speler, stereo-installatie), badkamer(douche, wastafel, wc, haardroger), berging, balkon, tuinmeubilair)
Op de 1e etage: (slaapkamer(2-pers. bed, balkon), slaapkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen)), badkamer(douche, 2x wastafel, wc, haardroger))
Souterrain: (toilet(wastafel), relaxruimte(TV(flatscreen), ligbad, douche, sauna, wastafel, balkon, ligstoelen))
verwarming(vloerverwarming), parking, kinderbed, kinderstoel Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 175, Beddengoed: EUR 12,70 p.p./verblijf, Toeristenbelasting: EUR 2,10/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 748,05
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Chalet Bergoase
Koralpe
Meer informatie / boeken