Dagaanbiedingen



Vakantiehuis Petter ligt aan het begin van het Paznaun-dal in Tobadill op ongeveer 1000 m op een mooie en rustige locatie aan het einde van een privéweg. Het huis is prachtig gelegen en is zeer gezellig en met veel aandacht voor detail ingericht. Op de begane grond is er een appartement voor 2-4 personen, op de 1e verdieping een appartement voor 4-6 personen. Speeltuin, schommels en klimrek bevinden zich 100 m achter het huis. Tobadill is een ideaal vertrekpunt voor fietstochten en wandelingen in de heerlijke berglucht. Wie van paarden houdt is in het huis Petter precies op de juiste plek. De paarden zijn van half juni tot half september op de Hochalm. Met de gastenkaart geniet u van vele voordelen in zwembaden en bij de kabelbanen in de bergen. Als gast van vakantiehuis Petter krijgt u vanaf 6 nachten een gratis ticket voor de Venet kabelbaan, voor de zwembaden Grins, Fließ en Landeck, evenals gratis toegang tot de “Zamer Lochputz”(kloof met waterval). Het zwemmeer in See in het Paznaun-dal ligt op slechts 10 minuten met de auto.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
Indeling:
Op de 1e etage: (woonkamer(2-pers. slaapbank(170 x 200 cm), TV(flatscreen, satelliet), eettafel, kachel(hout)), zitkamer(gedeeld met andere gasten), keuken(waterkoker, broodrooster, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, combimagnetron, afwasmachine, koel-/vriescombinatie), slaapkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet)), slaapkamer(2-pers. bed), badkamer(douche, wastafel, wc))
paardenstalling, balkon, verwarming(CV), tuin, tuinmeubilair, BBQ(houtskool), parking, kinderbed, kinderstoel, hondenmand Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 80, Huisdieren: Max. 1; EUR 7/nacht, Toeristenbelasting: EUR 1,80/persoon/nacht (Indicatie)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 316,38
Bij een bezetting van 6 personen

Locatie

Petter 2
Tobadill
Meer informatie / boeken