Dagaanbiedingen



Het Landhaus Markt is gelegen in het centrum van Inzing op een zonnige en rustige locatie. Het vakantiehuis is ingericht in landhuisstijl en biedt een comfortabel verblijf voor maximaal 13 personen op 200 m² over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een gezellige woonkamer, een aparte eetkamer en een volledig ingerichte keuken evenals een slaapkamer met badkamer.
Op de bovenverdieping vindt u vier tweepersoonskamers en een driepersoonskamer, alle slaapkamers hebben een eigen badkamer.
Door de centrale ligging in het Inntal kunt u tal van skigebieden bereiken, zoals de nabijgelegen Rangger Köpfl,
de Axamer Lizum of de bekende skigebieden in Seefeld, Leutasch evenals Seegrube/Hafelekar of de Patscherkofelbahn in Innsbruck.
In de zomer kunt u in de omgeving heerlijk wandelen, fietsen en mountainbiken. Op warme dagen kunt u in het nabijgelegen zwembad van Inzing heerlijk afkoelen.
In het naastgelegen familiehotel/restaurant van de eigenaar kunt u genieten van Tiroolse gastvrijheid en huiselijke keuken.
Opmerkingen:
Kosten voor het opladen van elektrische of hybride auto’s (indien mogelijk) zijn altijd naar verbruik en worden apart berekend
De vakantiewoning ligt op hetzelfde terrein als dat van de huiseigenaar
Parkeerplaatsen 3
Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Indeling:
Begane grond: (ingang, woonkamer(TV(flatscreen, satelliet), eettafel, zithoek), eetkamer(eettafel), keuken(waterkoker, fornuis(4 kookplaten, keramisch), afzuigkap, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, vriezer), slaapkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet)), badkamer(bad met douche, wastafel, wc, haardroger), berging)
Op de 1e etage: (slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet), douche, wastafel, wc, balkon, haardroger), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet), douche, wastafel, wc, balkon, haardroger), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet), douche, wastafel, wc, balkon, haardroger), slaapkamer met badkamer(2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet), bad met douche, wastafel, wc, haardroger), slaapkamer met badkamer(1-pers. bed, 2-pers. bed, TV(flatscreen, satelliet), bad met douche, wastafel, wc, haardroger))
verwarming(CV), kinderbed, kinderstoel Beddengoed: Aanwezig, Handdoeken: Aanwezig, Keukenlinnen: Aanwezig Eindschoonmaak: EUR 195, Toeristenbelasting: EUR 2/persoon/nacht

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 5 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 2.178,00
Bij een bezetting van 13 personen

Locatie

Landhaus Markt
Inzing
Meer informatie / boeken